18.9.13

Tuunaillen

Nonni. Joskus vaan käy näin. Vaikka tykkääkin jostakin korusta, niin vähän ajan kuluttua, koekäytön jälkeen, hoksaa ja myöntää, että toisenlainen toteutus toimii paremmin. Näin kävi tälle omalle korulleni.Siis tuolle. Olin kylläkin hyvin tyytyväinen alkuperäiseen, mutta kaulalla se yksinkertaisesti oli liian kevyt.

Onneksi tuli norjalaiselta Liseltä keramiikkaa, painavaa. Ja tämä rouhea ihanainen sydän sopi tähän oksan alle niin kooltaan kuin värimaailmaltaankin. Siinä on turkooseja lasitettuja pisteitä ja massassa myös hiukkasen tuota samaa harmaanvihertävää kuin lintusessa. Täy-del-li-nen rouheus tähän paikkaan.
Mun Oma.


***

Olin ajatellut kunnon kulttuuripläjäystä tähän päivään, mutta tuunataanpas sitäkin ajatusta...


Kävin männä viikonloppuna ihastumassa uudenlaiseen sirkukseen. Jo kesällä oli tarkoitus käydä, mutta nyt vasta toteutui ja olin aivan myyty tällaisen upean taituruuden ja kehonhallinnan edessä! Laitan linkkeinä ryhmän nettisivun ja facebook-sivun.
 
Samalla kehotan jyväskyläläisiä käyttämään viime hetken mahdollisuuden tämän produktion näkemiseen. Vain kaksi esitystä jäljellä, tämäniltainen täyteen buukattu, mutta sunnuntaille vielä paikkoja, kohtuuhintainenkin! Ei aivan lapsukaisille.
Oma ajatukseni esityksen jälkeen oli, että tämä täytyisi nähdä uudelleenkin, että saisi kaiken irti, jäi paljon ajatuksia kytemään, uniin asti. Vaikuttavaa ja kiehtovaa.

-Samaa en voi sanoa eilisestä kaupunginteatterin ohjelmistoesittelystä... Jäi tosi valju, valmistelemattoman esityksen tuntu, pettymys, vaikka sainkin Shrekin tulevaan esitykseen liput puoleen hintaan.

14 comments:

 1. hyvä muutos, tykkään :) sydän on ihana ja rouhea, uusi ilme koko korulle :)

  ReplyDelete
 2. Meillä kuopus jo kävi isänsä kanssa Shrekin katsomassa ja tykkäsi kovasti. Minulla on suunnitteilla. Toivottavasti tykkäät sinäkin!

  ReplyDelete
 3. Ihana oli alkuperäinenkin koru, mutta kyllä tämä sydän sopii täydellisesti. Ihmeitä tekee myös kuvaustaustan värit. Koru on aivan kuin eri. Siinäpä miettimistä juurikin millaisten vaattiden kanssa koruja pitää. Olen vain vanhemmiten tullut yhä vakuuttuneemmaksi siitä, että jotkut värit ei vain yksinkertaisesti käy itselle, vaikka niistä kuinka tykkäisi muuten. Esim. sinisen sävyt on niin ihania, mutta ei vain käy mun naamaani...

  ReplyDelete
 4. Kiitos kommenteista taasen :-)

  Suntsa, niin totta tuon värien mietiskelyn kanssa... ja jotkut aiemmin lempivärit (mulla kirkas punainen) yksinkertaisesti vaan putoaa pois omasta "vaatevärikartasta"

  ReplyDelete
 5. Uusi riipus saa korun laskeutumaan eri tavalla ja tuo sille painoarvoa! Kaunis tuunaus!

  ReplyDelete
 6. Osuva tuunaus :) osat tukevat toinen toisiaan.

  ReplyDelete
 7. Niin kaunis koru! Ensimmäisen versionkin oli jo hieno kauniine sudenkorentoineen, mutta toki pieni lisäpaino tuo pitkähköön kaulakoruun aina jotain lisää.

  ReplyDelete
 8. Kiitos myös Akvis, Tanja Marita ja Kaisa :-)

  ReplyDelete
 9. Täy-del-li-nen koru, kertakaikkiaan hurrrrmaava. Mulla on tässä paljon selailtavaa taidan viettää tovin jos toisénkin tässä iiiiihanassa blogissa. Syysterkkuja Magsille samalla!

  ReplyDelete
 10. Ihana uudistus! Haa, taidammekin olla samalta kylältä! ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ai olemmeko, sehän jännittävää ;-)

   Delete
  2. Kyllä vain, ties vaikka oltais seisty kaupan kassajonossa perätysten :-D

   Delete