10.9.13

Tunnetta vai järkeä

Vaikka koruni syntyvätkin tunteella, niin tämäkin lähti järkevästä ajatuksesta "mitä kiveä tai väriä käyttäisin, mitä ei ole ollut vähään aikaan esillä?" Ensimmäinen vastaukseni oli, että sinistä ainakin teen jatkuvasti ja itselle jotenkin vieraampi väri on vaaleanpunainen (johtuisko iästä?) Siispä mentiin vaaleanpunaisten kivien luokse.

Joku blingi-vaihe tosin on myös menossa, koskapa koruun valikoitui tuota Swarovskin kristalliketjua. Sitä on omassakin tämän hetken korussani pieni pätkä...
Korusta tuli kovin romanttinen ja jotenkin vain nousee mieleen Austenin kirjojen sankarittaret vaikka järkeni ei sitä sulattaisikaan ;-) Että siis olisin niitten ylitunteellisten hömppäjuttujen vietävissä...


Kiviksi löytyi muutama pikkuruinen ruusukvartsi tuonne lehtiketjun sekaan ja isompi kunziitti-helmi riipukseen. Riipuslinkkinä on tuo vintage-henkinen kristalliupotusihanuus.
Swarovskin kristallien sävy on vaaleanharmaa opaali, auringossa ne säihkyvät, täytyy ottaa lisäkuvia päivemmällä, jos aurinko paistelee. Näkyisi tuon kunziitin ihana vaaleanpuna-valkoinen värikin paremmin.Kivienergioista: kaikki vaaleanpunaiset korukivet liittyvät tunteisiin ja niiden tasapainottamiseen, kunziitin sanotaan yhdistävän järjen ja tunteet ja tuovan hyvää tuulta ja iloa sekä vähentävän luulotautisuutta :-D Sanotaan siitä paljon muutakin, mutta tässä nyt nämä poiminnat.


(Edit: Palasin asioilta ja aurinkokin ilmestyi, joten sain paremmat kuvat!)


18 comments:

 1. Aivan hurmaavan romanttinen ja vanhahtava koru <3

  ReplyDelete
 2. Ihastuttava<3
  Sopisi minulle tämänhetkiseen olotilaan:)

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/9/13 11:28

  Että siis olisin niitten ylitunteellisten hömppäjuttujen vietävissä... :D Voi rakas Mags, mistä sinä sellaista olet päähäsi saanut?! :D :D (voin vain kuvitella ne pyörähdykset peilin edessä - kyllä te olette sellaisia romantikkoja ettei missään) ;D

  ReplyDelete
 4. Hyvä etten ääneen täällä töissä huudahtanut: Hitsit miten kaunis! Eikä yhtään liikaa hömppää :)

  ReplyDelete
 5. Ihanan runsas koru.
  Vieläköhän löytyisi euroja pussin pohjalta :D

  ReplyDelete
 6. Voi taivas mikä ihanuus ja alempi pupukoru valloittavan suloinen:-)

  ReplyDelete
 7. Kiitos, kultaset :-D

  ReplyDelete
 8. Sairaan ihana, mutta ei kyllä kanskaan mun värimaailmaani yhtään. Pitäisköhän heittää ennakkoluulot romukoppaan. :D Mutta itse asiassa mietin hiljattain, että miksen voisi tehdä jotain herkkis vaalenpunaista. Telepatiaa...?

  ReplyDelete
 9. Todella utuisen kaunis ja romanttinen koru. Väritkin ovat niin sopivasti murrettuja että pidän niistäkin, vaikka nyt vaaleanpunaista olisikin. Olen ihastellut tuommosta ketjua, mutta en ole vielä keksinyt miten sen omiin koruihini saisin ympättyä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos; tarkoitatkohan lehtiketjua vai swaron kristalliketjua? No, kyllä ne vaan aina paikkansa löytävät :-D

   Delete
  2. Siis kristalliketjua, se kimaltaa niin paljon etten tiedä miten sitä uskaltaisi käyttää :D

   Delete
 10. Onpa upean runsas ja yksityiskohtainen koru. Mun värimaailmaan uppoaisi juu.

  ReplyDelete
 11. Kiitos Suntsa, Sole, Katri! Kuvassa koru ehkä näyttää enemmänkin vaaleanpunaiselta kuin livenä, ruusukvartsitkin kun ovat vain kolmemillisiä.

  ReplyDelete
 12. Oi miten paljon ihania osasia korustasi löytyykään! :)
  Vaaleanpunainen käy tähän hyvin :)

  ReplyDelete
 13. Kiitos Kaisa :-)

  ReplyDelete
 14. Siis ihana, tykkään kovasti!

  ReplyDelete