26.9.13

Syksyä, tykkäilen

Nysse tuli. Eilen satoi räntää useaan otteeseen, muttei maahan mitään valkoista jäänyt. Tänäänkin on todella kylmä eikä aurinko edes yritä näyttäytyä.

Ei se mitään. Onneksi on korupöydällä kaikenlaista tarviketta iskemässä silmää ;-)

Nämä korut odottelivat ketjujaan jonkin aikaa, mutta tänään sitten sain valmiiksi.


Ensimmäisessä korussa on se aiemmasta korusta orvoksi jäänyt siivekäs, nyt se lennähti kauniisti kaiverretulle apatiittilehdelle. Apatiittia on korussa lehden lisäksi pari pientä murua, seuranaan hohtelevaa labradoriittia. Jokaisessa viistehiotussa neliössä on hiukan erisävyinen labradoriitti, mutta niin kuin hyvin tiedätte, kuvaan niitä säihkeitä ei suinkaan saa.
Ketjuna on vintage-henkistä filigraaniketjua tummaksi patinoituna, muut korun metalliosat ovat siis hopeaa.
Koru on lyhyttä mallia.
Ja toinen koru on sekin samoja haileita ja unelmoivia sinisävyjä. Riipus on keramiikkaa ja vaikka siinä olikin kultahippuja, valitsin ketjun sävyksi antiikkipronssin, tuota ihanaa filigraanimallia. Kukkaset ovat tsekkiläisiä lasihelmiä, seurana heillä yksi Swarovskin kristalli. Koru on lukoton, pään yli kaulaan pujahtava.


Tästä korusta tuli hyvin rauhallinen, minulle itselleni se kertoo hiukan hempeämmästä syyssateesta kuin näiden päivien kylmemmät pisarat. Vaan silti, joka syksy tämän sanon: Rakastan syksyä!Vielä ehtii ilmoittautua Korukoplan vastavärit-haasteeseen!


17 comments:

 1. Kauniita molemmat korut! Ensimmäisestä erityisesti tykkään!

  ReplyDelete
 2. Kauniita molemmat, ötökkä on ihana!

  ReplyDelete
 3. Voi maharotoonta kun on ihanat kummatkin:-) Yllättävästi syksy tuli!

  ReplyDelete
 4. Siivekäs on ihana, mutta molemmissa upeaa ketjua. Syksy tuli tännekin kylmän ilman merkeissä, onneksi ei sentään vielä räntää :)

  ReplyDelete
 5. Sieviä koruja! Olisi hauska tietää mistä tilaat noita kaikenmaailman kiviä ;) En varmaan apatiittiinkaan ole koskaan törmännyt. Tosin tykkään itse käyttää vähän räikeämpiä värejä joten olen voinut vain missatakin tuon ihanan kiven. :) Minäkin tykkään syksystä, ainoa huono puoli on se, että se johtaa aina talveen ja kylmyyteen... ruska ja syysaurinko ovat niin ihania asioita että saisivat jatkua ikuisesti! :D

  ReplyDelete
 6. Hyönteinen ei näyttänyt pahalta edellisessä kodissaankaan, mutta tuossa se on aivan kotonaan. Ihanaa vihreää. Meillä tuli onneksi vasta rakeita, hyh silti.

  ReplyDelete
 7. Tosi hienot korut ja niin paljon kaikea katsottava. T:) Koralli

  ReplyDelete
 8. KatMan, Helinä, Kirsema, Miina, Sole, Vicky, kiitos käynnistä :-)
  Miina, tilaan enimmäkseen aivan julkisista kaupoista, lähinnä Usasta ;-D Tosin minulla on vuosien saatossa syntynyt myös sellaisia yhteyksiä, jotka pidän itselläni; siitä ei saa pahastua, sillä oikeiden paikkojen löytäminen on ollut kovaa työtä!

  ReplyDelete
 9. Molemmat taattua Magsia! Alempi kävi sydämeeni <3

  ReplyDelete
 10. Ihanat herkkikset! <3

  Mukavaa viikonvaihdetta! :)

  ReplyDelete
 11. molemma tniin kauniita, mutta siivekäs valloitti jo siinä aiemmassa korussaan. tässä se on vielä enemmän kotonaan :))

  ReplyDelete
 12. Kauniita molemmat.
  Kaunista syksyistä viikonloppua :)!

  ReplyDelete
 13. Eila, Kaisa, Outiriina, Jaana, kiitos :-)

  ReplyDelete
 14. Kauniita molemmat mutta jotenkin tuo ensimmäinen kolahti enemmän. Sanoo hän joka ei ennen tykännyt vihreästä ja nyt tuntee outoa viehtymystä sitä kohtaan.

  ReplyDelete
 15. Kiitos, Amalia, kommenteistasi :-)

  Mun täytyy harkita varmaan kivihelmien värien kuvaamista, sillä esimerkiksi apatiitti ei ole vihreä, ei se ole aivan sininenkään... Nämä yksilöt ovat sinivoittoisia, hiekansävyisin raidoin... ;-D

  ReplyDelete
 16. Nyt on pitkien korujen aika, sydän voittaa aina. Kiva yhdistelmä tuo kruusattu ketju ja niukkamuotoinen sydän.

  ReplyDelete