24.9.13

Pilvien takaa aurinko

Aamulla oli hyytävän kylmä ajella pyörällä, mutta onneksi oli lippis ja hanskat, kohta kai sukkahousutkin pitää laittaa, apuva! Mutta, minähän tykkään näistä koleista ja kalseistakin keleistä, viileä tuuli tuntuu hyvältä poskilla ja pilvien lomasta aina joskus pilkahtaa aurinkokin. Ei se kyllä järin lämmitä. Ja niitä sukkiksia inhoan, sitä edestakaisin pukemista, kun suomalaistaloissa on sisällä lämmintä.

Mutta ihania päiviä siis. Ja hurjasti on kyselty viime aikoina rukousnauhoja. Hopeisia ristejä jo sain, joitakin muita osia odotellaan, tulossa nekin lähipäivinä. Aloitin nyt rannekoruversiolla. Nuo harmahtavanhohtoisiksi pintakäsitellyt kirkkaat kvartsti sopivat mukavasti tähän, käytin linkittämiseen täyshopeista lankaa enkä nyt intoutunut patinoimaan mitään, kyllähän se kirkkaus käytössä tummuu.


'Isä meidän' -helmi on tuollainen hopeinen pikku hopeariplakkein pinnoitettu kaunotar ja silti laitoin sille vielä ympärille pitsimäiset helmihatut. Pienellä asialla saa juhlavaa tuntua.

9 comments:

 1. Anonymous24/9/13 19:41

  Valo osuu todella hienosti ja saa korun näkymään arvonsa mukaisesti. Todella kauniita yksityiskohtia.

  ReplyDelete
 2. Tosi kaunis ja tuo isä meidän on pisteenä iin päälle!

  ReplyDelete
 3. On hohtoa ja kimaletta. Tosi kaunis. Voi, että mullakin näitä samanlaisia ja vielä keltaisenakin pyöri helmilaatikossa. Kiitos Mags, sain inspiraation. T:) Koralli

  ReplyDelete
 4. On kaunis ja ihana tämä koru .
  Rukousnauhaa kaipaan minäkin,jotain yhtä kaunista ja herkkää kuin tämä rannekoru.

  ReplyDelete
 5. Kaunis! Kimalteleva ja kuitenkin seesteinen.

  ReplyDelete
 6. Niin kaunista vuorikristallin säteilyä! :) Ihanainen kokonaisuus <3

  ReplyDelete