15.9.13

Lähellä sydäntä

Tällä kertaa Korukoplan aiheena oli 'lähellä sydäntäni', tarkoituksena tehdä koru, jossa voi kertoa todellisesta itsestään ja jota voisi pitää yllään tilanteessa kuin tilanteessa.
Löydät osallistujalistan koplan blogista, täältä.


Oma pyrkimykseni, kaikissakin koruissani, on tehdä koruun pienikin osanen itse. Aina se ei toteudu, mutta nyt halusin sellaisen ottaa mukaan. Siispä koru lähti liikkeelle tästä hopeaosasista juotetusta siivekkäästä ja sen 'yöpuusta'.
Toukkien järsimät luonnonoksat ovat koruissa lähes parasta mitä tiedän! Nyt olen taas voittanut (hiukan) pelkoani poraa kohtaan, joten oksanpätkä sai reiät ja metallilangasta linkityksen.


Tietysti koruun aina löytyy ja mahtuu kiviä, sekä ihanuusjaspiksia että läpikuultavia vuorikiteitä, tässä vuorikiteillä on ab-käsittely harmaasävyisenä.
Hmm... jostakin syystä myöskin säihkyvät kristallit hakeutuvat nykyisin koruihini, patinalla tummennettuna ne eivät ole liian bling kenellekään :-D


Useimpiin koruihini etsin eri komponenteille parin. Siksipä jaspiksia on kaksi, myös noita säihke-komponentteja on kaksi ja korussa on tällä kertaa myös kaksi siivekästä. Keraaminen lintu on minua ihastuttavan sävyinen, hiukan sameanvihreä. Lintu pääsi koruun aivan viime hetkellä, mutta se sattui olemaan täydelleen samaa värimaailmaa kuin sarisilkki, ah silkin tuntua kaulalla, silkkihän pääsee jokaiseen suinkin mahdolliseen paikkaan koruissani!
No eihän tämä koru täytä kaikkia haasteen kriteereitä, ei se ole juhlakoru! Mutta tärkein täyttyy: kaikki valitut osat ovat minulle koruntekijänä rakkaita!

19 comments:

 1. Ihastuttava ja luonnollinen, värimaailmaaltaan ja muutenkin. Ja niin Magsia! Vaikka korussa on paljon erilaisia elementtejä, onnistut saamaan niistä aina harmoonisen kokonaisuuden.

  ReplyDelete
 2. Ihana, herkkä mutta vivahteikas värimaailma. Siivekäs yöpuineen on hieno, ja noissa ab-pintaisissa vuorikiteissä on aina jotain taianomaista. <3

  ReplyDelete
 3. Hauskan haasteen olet taas kerran vetänyt :) Ihanaa on ollut ihastella siitä syntyneitä töitä. Kaunis siivekäs ja luonnonläheinen koru

  ReplyDelete
 4. Jänniä ja ihania materiaaleja sulla taas käytössä Mags! :) Minä se pyörittelen samoja helmiä eri väreissä ja sulla on kaikkea ihanaa, kuten tuota silkkinauhaa! Ah! :)

  ReplyDelete
 5. Oi, siipiä täälläkin! Monella näyttää olevan jonkinlainen lento-osuus mukana:)
  Kaunis, Magsmainen, viehättävä ja herkät värit saanut koru. Ja rohkea kuitenkin.
  Kiitos taasen haasteesta:)

  ReplyDelete
 6. Arvaa tykkäänkö tästä :D
  Tykkään kaikesta,ihan erityisesti tuon puunpalasen yhdistämisestä koruun!
  Lintu ja silkkinauha!
  Voisin kyllä käyttää tätä ihan ylpeästi juhlakorunakin!

  ReplyDelete
 7. Magsimainen koru taitaa olla, hieno!

  ReplyDelete
 8. ihana, monipuolinen, luonnonläheinen ... kiitokset haastemestarille !!!

  ReplyDelete
 9. Oikein ihana koru. Elämässä on enemmän sitä arkea josta voi tehdä tälläisellä korulla juhlaa. Ihana!

  ReplyDelete
 10. Hieno koru! Tuollaiset käyttämäsi "epävärit" ovat äärettömän tyylikkäitä!

  ReplyDelete
 11. Kerrassaan ihana! Tykkään ihan mielettömästi noista kaikista elementeistä, joita korusta löytyy. Ja kokonaisuus jonka olet niistä koonnut on vaan niiin mielettömän ihana :)

  ReplyDelete
 12. Kiitos, armahaiset, kommenteistanne!

  j.k.Minä niin tosi harvoin edes osallistun mihinkään juhliin, niin siinä mielessä tuo koru kyllä on 'jokapäiväinen' ;-)

  ReplyDelete
 13. Taattua ja uniikkia Magsia! =) Ihana!

  ReplyDelete
 14. Luonnonhempeät värit, kaunis koru. Tykkään kaikista osista ja oksasta. T:)Koralli

  ReplyDelete
 15. luonnonläheinen ja niin kaunistunnelmainen koru :)

  ReplyDelete
 16. Tämä koru k yllä huokuu magsia niin kuin vain joku koru voi! Täydellinen kokonaisuus, tuo puu on kyllä piste iin päällä. :)

  ReplyDelete
 17. Ihanan ihana siivekäs. Koko koru on valtaisan voimakas! Upea! <3

  ReplyDelete
 18. Ihania nämä sinun korusi.

  ReplyDelete