3.9.06

Jotain uutta?Minun kuvassani krysokolla-kivihelmet eivät kyllä onnistu millään. Ne ovat nimittäin todella kauniita ja upeakuvioisia, hehkuvia; kuvassani ne omituisesti sammuvat. Onneksi ovat aivan luonnollisia helmiQ:n kuvissa!
*
Miksi tuo pienempi kuva? No siinäkin,
juuri siinä itse asiassa on jotain uutta:
*
Olen kokeilemassa vaijerikorun uudenlaista kiinnitystä; kiinnityshelmen sijaan tuleekin tuo ruuvattava, hopeoitu tai kullattu Beadalonin 'scrimp'. Näin alkuun vaikuttaa siistiltä. Älyttömän pieni se kyllä on, tai varsinkin se ruuvi (lattialle tipahtaessaan miltei mahdoton havaita).

Kuvassa on malliksi tehty kiinnitys, jota tähän asti olen käyttänyt eli vaijerin päähän kiinnityshelmen jälkeen olen laittanut muutaman siemenhelmen vaijeria peittämään.
Scrimpiin en siemenhelmiä laittanut. Itse asiassa sen osaksi kuuluisi 'wire guardian' tuohon päähän vaan kun en saanut niitä kullattuja, hopeoituja vaan.
Mikä scrimpissä on kiinnostavaa minun mielestäni, on sen uusiokäyttömahdollisuus! Ruuvi vain auki ja vaihda osia korusta niin sinulla on uusi koru :-)
*
Kokeilen nyt tätä kiinnitystä jonkin aikaa niin näen, miten vaijeri kestää, pitääkö ruuvi ;-)
Näissä krysokollakoruissa on molemmissa, sekä kaulakorussa että rannekorussa nuo scrimpit.

*Lisään vielä linkin, käy katsomassa animaatio scrimpistä Beadalonin sivuilta; alareunassa 'play' :-)
*

3 comments:

 1. Wau. Enpä ollut tuollaisesta "scrimpistä" kuullutkaan. Uusi tarve heräsi oitis.

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/9/06 18:37

  Sama kuin Miumiulla. En ollut kuullutkaan tuollaisesta. Mutta vaikuttaa todella kätevältä jutulta.

  ReplyDelete
 3. No, sillähän ajattelin siitä kertoakin, kun en ollut kenelläkään moisesta mainintaa huomannut ;-) Minunhan pitää kokeilla aina kaikkea uutta ;-)

  ReplyDelete