7.9.06

Kuvittelua

*
Laitan vain kuvia ja selostan joskus myöhemmin elleivät kuvat kerro kaikkea?!
*
No;
kaulakorussa sterling-hopeaa, hopeanhohtoisia makeanvedenhelmiä ja valtamerijaspis, josta swarovskin sävy erinite pieniin välihelmiin; scrimp-kokeilu edelleen :-)
*
Rannekorut hopeaa, swarovskin crystal ab biconeja; toisessa swarovskin garnet + granaattihelmiä ja -siruja, siamin sävyssä enkeli; toisessa ametisteja ja samansävyinen swarovskin pyöreä 10 mm helmi sekä hopealukossa myös samaa kiveä.
Molemmissa rannekoruissa osa helmistä korupiikissä.
*

7 comments:

 1. Anonymous7/9/06 07:05

  Tykkään tykkään, kaulakorusta nimittäin!
  Täytyy joskus itsekkin kokeilla laittaa salpalukko tuolla tavalla eteen.

  t.ninde

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/9/06 12:26

  Ihastelin minäkin tuota kaulakorua! Mistä sä löydätkin noin kaunnita salpalukkoja?

  Rannekoru vaatii vielä totuttelua, sillä säännöllisyys on ainakin tähän mennessä ollut se un juttu. Pitäisköhän irroitella ja kokeilla jotain tuollaista itsekin. Hmm...

  ReplyDelete
 3. Rannekorut eivät valitettavsti ole kuvissani oikein 'näköisiä' :-(
  Värit nyt helmienkäyttäjä osaa arvata? mutta malli... Kädessä tuollainen putken ja ketjun kanssa tehty toimii upeasti. Noista kahdesta varsinkin granaatti-versio on erityisen kaunis, enkeleineen kaikkineen :-)

  ReplyDelete
 4. j.k.!! Salpalukot olen tilannut monesta eri kohteesta; Villihelmi, HelmiQ, BeadBabe, GemshowOnline...

  ReplyDelete
 5. Anonymous7/9/06 20:25

  Todella kiva, että harrastat koruissasi pientä epäsymmetrisyyttä. Liika säännöllisyys ja millintarkkuus mielestäni murhaa luovuuden, vaikka totta kai silläkin on paikkansa! Sitä paitsi käytössä varsinkin rannekoruissa, jotka koko ajan kääntyilevät kädessä, erilaiset osaset näyttävät hauskoilta, kun jokaisella "puolella" on tavallaan jotain uutta.

  ReplyDelete
 6. Kiitos, Lea!
  Koekäytän tässä juuri tuota granaatti-rannekorua ja nautin todella sen 'elämisestä' :-) Kristallit pitävät pientä rahinaa tuota hopeakimalteista putkea vasten ja ketju napsahtaa välillä pöydä reunaan... kristallit ja korukivet välkähtävät valossa ja -
  Norah Jonesin ääni cd:ltä sopii uskomattoman hienosti tunnelmaan!! Korujen tekeminen on muuttanut minua - 'Turns me on' ;-)

  ReplyDelete
 7. Anonymous15/9/06 18:31

  Veikeä tuo kaulakoru ja hauskasti tehty lukko :)

  ReplyDelete