24.11.14

Muuttumisia


Larimar on ollut koruihin paljon pyydetty kivi. Vaikeampaa on ollut saada kuvilla ja sanoilla eteenpäin tiettyjä materiaaleja. Omissa koruissa olen nyt jo vuosia käyttänyt yhä useammin pintakäsiteltyä korumetallilankaa linkkeihin. En ole huomannut minkäänlaisia allergiaoireita, joita kuvittelin tulevan. Ja lisäksi pidän tummasta pinnasta ja helposta käsittelystä, lanka on jonkin verran pehmeämpää kuin puolikova hopealanka, jota käytän hopeisissa linkityksissä. Yllättäen, hinnassa ei ole kovin suurta eroa, varsinkaan lyhyemmissä koruissa.

Tämähän oli oma pitkä larimar-koruni, johon kaipasin sittenkin riipusta.


Kotona oli tämä eka kuvan riipus, liikaa valkoista juuri tähän...


Vuosien kokemuksesta huolimatta töppäsin, tilasin siis alla olevan "riipuksen"? Höh, pienempi kuin helmet... what were you thinking!!


Kompromissi. Otin toisesta korustani sitten reilun riipuksen. Loppu hyvin, kaikki hyvin :-)Larimar-kiven energioita kaipasi myös hurmaava, naisellinen tilaajani - hän toivoi larimarin tuovan mukanaan leikkisyyttä ja keveyttä; minä näin larimar-energioissa myös syviä hoitavia ominaisuuksia, se pyyhkii pois loukkauksia ja syyllisyydentunteita, tuo valollaan iloa pimeään. Osoittautui, että ne juuri olivat ajankohtaisia tilaajalle. Hän myöskin nimenomaan toivoi korua nyöriin, joka on korumateriaalina selvästi ollut monen vierastama, vaikka on aivan ihanteellinen ja joustava, miellyttävä vaihtoehto! Kannattaa kokeilla!


Tästä korusta tuli ihanan keveä - koru sai nimen "Muuttuva minuus", joka kolahti meille molemmille, saajalle ja minulle.

Koenkin, että joka kerta saan korutilaajilta paljon ajattelemisen aihetta ja samakin korukivi voi eri kerroilla kertoa hiukan erilaisia asioita. Helmet, riipukset, ovat yksilöitä niin kuin mekin! Kiitos siitä :-)


***
Ja tiedoksi: Korukaupan pohjaan teki sivuston palveluntarjoaja viikonlopun aikana päivityksiä, jotka häiritsivät kaikkea toimintaa siellä - jos koit ongelmia, niiden pitäisi nyt olla ohi. Seuraava tilaaja-arvonta huomenissa!

***

5 comments:

 1. Upea kivi kertakaikkiaan!

  ReplyDelete
 2. Lohdullista nähdä, että konkarillekin sattuu joskus kokohamoja. Kaunis on pikkiriikkinen riipuskin, sille on paikkansa joskus ja jossain. Siinä korussa, mihin se oli tarkoitettukin.

  Tilaajakoru on puhutteleva. Ajatukset ja tuntemukset korussa ja korun takana ovat valtavan tärkeitä. Toisinaan ne osuvat niin täydellisesti nappiin, että sitä ei voi pitää sattumana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kiitos, MiunMaun, kyllä tuo pikku larimar on aivan täydellinen, ilman 'värivirheitä' (vaikka tykkäänkin kirjavista paljon).
   -Minäkään en usko sattumiin, jotakin muuta on.

   Delete
 3. Larimar on kyllä niin viehkeää! Kaunis koru jälleen! <3

  ReplyDelete