15.3.07

Eye candy


*
Jotkut helmet ovat melkein täydellisiä; väri ja muoto on koko nauhassa tasainen ja löytyy juuri oikean sävyisiä seuralaisia.
Jo ajat sitten aloitin projektin: löydä äidille täydellisen väriset makeanvedenhelmet. Viimein ne tulivat puolivahingossa vastaan. Väri on champagne ja se sopii täydellisesti Swarovskin golden shadow -kristalleihin, tai toisinpäin :-) Ja tässä nauhassa oli vain kaksi toisista poikkeavaa helmeä, nekin vain hitusen eri muotoisia, sopivat hyvin sitten korvakoruiksi.
*
Helminauha on mahdollisimman yksinkertainen, mutta halusin siihen kuitenkin hiukan turhuutta; swarovskin pikku-perhonen, tietysti golden shadow, somistaa lukkoa.

*
Yön kuningatar -kaulakorua tehdessä jätin prikulleen sopivan määrän upeita yönsinisiä helmiä rannekorua ja korvakoruja varten. Myös tämä setin täydennys on malliltaan hyvin pelkistetty. Korvakoruissa onyx-rondellit lisänä ja rannekorussa yksi kuparihelmi makeanvedenhelmien joukossa.
*
Näiden valmistuttua haikailin kovasti, miksen tilannut helmiä lisää heti. Nyt niitä ei enää saa. Tämä tosiasia tietenkin tekee koruista niin uniikkeja; samoja helmiä ei riitä moneen koruun ja se on loppujen lopuksi hyvä asia.
*

13 comments:

 1. Anonymous15/3/07 22:59

  Onko Yön kuningatar vielä vapaa? Olisin kiinnostunut koko setistä. Miten sinuun saa yhteyden?
  'Satunnainen kävijä, joka päivä'

  ReplyDelete
 2. Kauniita koruja olet taas loihtinut. Värit ovat kauniit ja sopivat hyvin yhteen. Yön kuningatar on salaperäinen ja mystinen. Tietää arvonsa. Kaunis ilmestys.

  ReplyDelete
 3. Kauniita, ah niin kauniita.

  ReplyDelete
 4. Nyt on koossa upea setti! Loistava täydennys :)

  Äidin korussa helmet näyttävät ihanilta, värisävyt ovat hurmaavat.

  ReplyDelete
 5. Ylempi helminauha on kyllä ihana ja tasapainoinen. Itse yritän olla hamstraamatta samoja helmiä kovin paljon, vaikka kuinka haluttaisi, juuri sen takia ettei kaikki korut olisi samanlaisia. Mutta joskus kun sattuu eteen jotakin todella ihanaa, silloin on toimittava... :)

  ReplyDelete
 6. Tuo ensimmäinen nauha! <3 Suorastaan rakastuin sen väreihin. Kaunis ja linjakas.

  Yön kuningattaressa on sitä jotain. Koko setti on niin tyylikäs.

  Kyllä ne ihan ilmatteeksi kuvaston lähettivät. Tilasin sen jo ennen tilausta, nyt vasta posti sai kiikutettua perille.

  ReplyDelete
 7. Äidin koru on ihastuttava! Ihanan värinen ja mykistävän tyylikäs ja rauhallinen! Siis tykkään!!!

  Yön kuningatar taas.... on nyt täydellinen! Se on kerrassaan ihana setti!! Upeat värit! Ja edelleenkin tykkään!! :)

  ReplyDelete
 8. Jos en olisi lukenut tekstiä, olisin miettinyt kuvan perusteella onko ensimmäisen nauhan helmet Swaron helmiä. :) Se on siis melko täydellinen! Sävy on upea. Ja tuo Yön kuningatar .. nam. Ei uskoisi että kupari ja sininen sointuu noin hyvin yhteen!

  ReplyDelete
 9. Kiitos-kiitos!!
  -'Satunnainen kävijä', sähköpostiosoitteeni on otsikon alla; Yön kuningatar tosin on jo uudella omistajalla.
  -Inkku, nämä mv-helmet äidin korussa ovat aavistuksen soikeita ja vaikka hohto ON aivan upea niin pinta on 'eläväinen' ;-D

  ReplyDelete
 10. Molemmat upeita koruja, tuo Yön kuningatar -setti kupariosineen on kuitenkin todella upea. Nuo kuparilukot ja -helmet ovat himottavan ihania ;)

  ReplyDelete
 11. Onpa upea helminauha! Perhonen on kiva yksityiskohta.

  ReplyDelete
 12. Anonymous17/3/07 07:08

  Olet taas onnistunut samaan aikaa tyylikkäitä ja niin sinun näköisiä koruja. Sinun luomukset tunnistaa vaikka silmät kiinni.

  Mistä noin upeita makeanvedenhelmiä saa?

  t.ninde

  ReplyDelete
 13. Kiitos ;-)
  -Ninde, Yön kuningattaren helmistä osa on HelmiQ:lta ja osa TIP:lta (josta ne siis loppu!) ja shampanjanväriset helmet olivat jostain ihan kummallisesta paikasta, Brightlingsilta tai jostain sellaiselta ei-varsinaisesti-helmienmyyjältä... Niin, tässä kohden tunnustus; tilasin alkuvuodesta niin paljon mv-helmiä, että menin sekaisin näissä vaaleissa sävyissä

  ReplyDelete