30.3.07

Auton huoltoa*
Turkoosi taitaa kivissä olla yksi kestosuosikki. Kolmea eri mallista ja kokoista ketjun sekaan ja voilà; linkki on tehty 0,4 hopealangalla kaksinkertaisena, ihan söpö.
*
Söpö on myös enkeli-pari; niille on jatkuva kysyntä ja mukavahan niitä on tehdä pikku variaatioin. Hamosta on helpoin muunnella, tietysti siipien väriä.
*
*
*
Edellisen postin ametisti-mv-helmikoru sai settiin korvakorut. Namuset niiden seurana ovat pinkkiä opaalia, jonka kaulakorun kuvaus ei sitten taas pelitä. Lisään sen kuvan ja selostukset myöhemmin. (se onkin nyt tuolla alapuolella)
Viimeisessä kuvassa on botswanalais-kuutio-pari ja 10 mm pyöreistä sinisistä kvartseista aivan pelkistetty malli. Kolmas pari on tehty sinikvartsi-rondelleista ja HelmiQ:n uutuus-ovaaleista, joissa reikä on pisaroiden tapaan. Tuo ruskea-turkoosi väri käy aivan nappiin rondellien sävyyn

*
*lisäys:
*Nyt täytyy tänne lisätä tärkeä tieto; esim. nuo oikealla olevat sinikvartsi -pallot kierteineen ovat Katrin innoittamat; olen tehnyt tähän malliin jo aika monta paria; nämä taitavat olla ensimmäiset kuvaan päässeet.
Ja Katrin kierteet ovat paljon siistimmät, sanoisin.
*
*

Ai mitä otsikon auton huolto tähän kuului? -No, minä huollan autoa parhaiten, kun annan naapurihuoltamon hoitaa kesään siirtymiset ja muut sotkuiset hommat sillä aikaa kun huollan itseäni parhaiten; käytän vapaapäivän lempiasioiden parissa, helmeillen ;-D

14 comments:

 1. Minä jo ajattelin, että auton huoltaja saa nää palkakseen. Olisin kyllä tykännyt tällaisesta palkasta, mutta kun en osaa autoa huoltaa, niin meni sekin sivu suun... :( En sitten tiedä kelpaako korut huoltamon sedille. ;) (ampukaa mut jo! Niin huonot on jutut!)

  Kaikki korut on kauniita ja kierteet on pyörineet mukavasti.

  ReplyDelete
 2. Iiiihanat enkelit!!!!!! Jestas sentään! :)

  ReplyDelete
 3. Ktos: Katri, lisäsin (sori unohdus) sinut noiden kierteiden innoittajaksi, mikä on niin totta ;-D Kyllähän ne joka toisessa tai kolmannessa sattuu aivan kohdalleenkin, kierteet :-)
  -Helise, ainakin enkelit meille yhteinen ihastus, luultavasti muutakin...

  ReplyDelete
 4. Enhän mä mitään linkkiä kaivannut. Varmaan tuhanisa helmeilijöitä on tehnyt tuota samaa. Ihan vapaasti vaan.

  Mullakin on aika monta epäonnistunutta tapausta kotona. Ehkä niille joskus tulee pari. :)

  ReplyDelete
 5. Turkoosi <3 Olen itsekin langennut siihen viime aikoina, vaikka en itse ole sitä väriä käyttänyt. ;) Se on vain niin kaunis väri.

  Autonhuolto käy meilläkin suurinpiirtein noin, kun mies oli syksyllä reissussa niin rengaskeiju oli käynyt vaihtamassa minun autooni talvirenkaat. :D

  ReplyDelete
 6. Mukavan näköisiä kierteitä totta tosiaan!

  Vaaleanpunaiset unelmat, korvikset ja kaulakoru, saavat aikaan ihastuksen huokauksia ;)

  ReplyDelete
 7. Oi herttinen kuinka söpöt nuo enkelit, hopea mekoissaan.

  ReplyDelete
 8. Jopas on korvakorut poikineen :)
  Ihania kevät koruja!

  ReplyDelete
 9. Kiitos!

  -Maltankohan pitää pääsiäistauon... Oli kuluneella viikolla kaksi koruesittelyä ja olo on aika voipunut 'seurustelusta' ;-D Mutta kyllä tuntuu hyvältä kun miehet ostavat vaimoilleen koruja!! Sitä viedään yllätyksenä tai valitaan yhdessä - terveiset vaan Mikkeliin ;-D

  ReplyDelete
 10. Ihaniii..... Olen taas aivan mykistynyt... Enkelikorvikset mun suosikki! :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos, Patina ;-D

  ReplyDelete
 12. TiianSormet2/4/07 08:10

  kivoja kaikki, mutta noi enkulat...ÖPÖSET! nam! ;-)

  ReplyDelete
 13. Anonymous4/4/07 15:01

  Kierrekorvikset on kyllä niin kauniit, etenkin botsvanakuutiot.

  Täytyy varmaan minunkin kokeilla tuota Katrin kierrettä, vai miksi sitä nyt sitten kutsuisi :).

  t.ninde

  ReplyDelete
 14. Jee, Ninde, 'Katrin kierre' se olkoon siis ;-D
  Tiialle myös kiitos kommentista :-)

  ReplyDelete