10.3.07

Annies Song

*
Siruhelmet ovat olleet jollain lailla vaikea pala tähän asti. En ole tiennyt, miten niitä yhdistelisi.
*
Ihana ystäväni, 'Annie', inspiroi toiveillaan tämän setin, johon keräsin Suurta Rakkautta vahvistavia elementtejä ;-D Keräilin ja yhdistelin vihjeitä suurten tunteiden koruksi; rakkauden kiviksi mainitaan yleisesti tiedetyn ruusukvartsin lisäksi mm. granaatti, perinaisellinen ja hehkuvan intohimoinen korukivi.
Kulta on rakkauden metalli, sanotaan, joten siksi gold-filled välihelmet ja lukot sekä korvakorun osat. Sekä kaulakorun riipus että korvakorut ovat tyyliteltyjä naisfiguureja (kun ette kuitenkaan tunnistaneet, niin seli-seli)
Vuorikristalli on selkiyttämässä tunteita ja pitämässä niitä kirkkaina ja pysyvinä ;-D
Rannekorun vuorikristalli-nugetit hankin Pialta, ne ovat kerrassaan upeita, 10 mm:n kokoisia.
*
Harmittaa kun granaattien ihana väri ei koskaan näy kuvissa - nytkin ehkä parissa rannekorun sirussa tulee tuo oikea sävy esille.

7 comments:

 1. ihanat, granaatit on niin upean värisiä.

  ReplyDelete
 2. Setti on ihastuttava! Väriyhdistelmä on onnistunut ja naisfiguurit ovat hurmaavat!

  Ihanan tunteellinen koru :)

  ReplyDelete
 3. Oi kuinka upea! Granaatit on niin ihania ja niin vaikeita kuvattavia. :(

  Ollaan oltu näemmä saman materiaalin kanssa tekemisissä, sillä minäkin eilen siruilin, mutta purin purin ja purin. Toiset ne onneksi osaa homman. :)

  ReplyDelete
 4. Ihana setti!! Naisfiguurit ovat mainiot! Tykkään väreistä ja ylipäätään korun ideasta kovasti! Mutta silmäni havaitsivat jotain, joka on erityisesti mun mieleen... aivan ihastuttava....enkeli!! Tykkään!!!

  ReplyDelete
 5. Tosi kauniita! Itsekin muuten silmittelin noita vuorikristalleja, mutta ehdin ensin. :D Joten kiva nähdä mitä niistä syntyi. Ovat kyllä taattua Magsia nämä korut. :)

  ReplyDelete
 6. Kiitos, punastelen... Tajusin nuo tehtyäni, että 'Annie' kyllä toivoi hopeaa vaikka jätti minulle vapaat kädet :-) Joten tein sitten nuo seuraavan postauksen korut vaihtoehdoksi - saanpahan itsellenikin granaattia!!
  -Helise, minä teen aikalailla enkeleitä, etenkin korvakoruja kysytään paljon ;-D

  ReplyDelete
 7. Äläs nyt, äläs nyt, ettei muka tunnisteta. 'Ihan kuin neito, jolla on sellainen hovikaulus', melkein huudahdin ennen kuin edes luin tekstiä.
  Yhdyn edellisiin: setin väritys upea!

  ReplyDelete