21.3.07

Uutta mutta lainattua

Rannekorujen huumaa!

Enkeli on kestosuosikki erilaisina versioina. Tällä kertaa kaksirivisen rannekorun keskellä on suuri enkeli-kamée, joka on 40 x 30 mm. Blue lace akaattisirujen keskellä muutama upea, 10 mm:n mv-helmi; väri tumma sinivihreä, HelmiQ:sta tietenkin ;-D Tämä on kädessä jotenkin niin puhutteleva!
Kahdessa alemmassa uudentyylinen (siis ainakin minulle) rannekorumalli, jossa vaijeri on suurelta osin näkyvissä. Tämän idean mukailin uudesta Bead Style -lehdestä. Molemmissa uutuuksissa on käytetty samaa Beadalonin 19-säikeistä vaijeria; alemmassa silver satin- ja ylemmässä bright -sävyisenä

Alinna olevan rannekorun keskushelmenä upea oceaanijaspis-laatta Nanasta, koko on 17 x 25 mm. Sen ympärillä muutama pieni hopeahelmi ja puolijalokivinuolet, arvioni mukaan ruusukvartsia ja jotain lukuisista jaspiksista.

Keskimmäisen korun katseenvangitsija on hieno lamppuhelmi, lehtikala se lienee. Sen reunoilla on bali-hopeahelmet. Maarian korupajalla on kiva valikoima viimeksi mainittuja.

En vielä tiedä, miten tuo 'paljas' malli toimii; tarttuuko vaijeri helpommin tai kuinka herkästi se esim. taittuu. Kunhan kokeillaan.

11 comments:

 1. Ihastuttava enkeli. Ja taas tekisi mieli udella, mistä noita saa. Edelliset enkelit on viimeistä myöten käytetty ja haluaisin lisää.

  Vaijerimallit on veikeän näköisiä, kivet on kauniita.

  ReplyDelete
 2. Onpas kivan näköinen malli! Kerrotko sitten käyttökokeumuksia :)

  Enkelit on aina ihania, värit ovat kohdallaan..Kaunis!

  ReplyDelete
 3. Anonymous21/3/07 23:23

  Pakko oli tulla uudestaan ja nyt haluaisin varata tuon erityisen ihanan kalakorun, jos voin!? Minulla on nimikorttisi, voinko soittaa torstaina?
  Sama Marja kuin päivällä

  ReplyDelete
 4. Tosi kivan näköiset nuo uuden malliset rannekorut. Kerrothan sitten kokemuksia. :) Minuunkin tuo enkeli teki vaikutuksen!

  ReplyDelete
 5. 8-0 Olettepas te nopeita tänäiltana/yönä? Kiitos mielenkiinnosta!!
  -Enkeleitä on jokunen tulossa, voipi kysellä ensi viikolla...
  -Uusi malli on kädessä todella kevyt.
  -Marja, mukava, että tulit uudelleen :-) Soita toki!

  ReplyDelete
 6. Ovatpas taas kauniita! Lempparini on se alin. :) Ja minäkin mielenkiinnolla jään odottelemaan käyttökokemuksia. Kiva malli kyllä.

  ReplyDelete
 7. Enkelikoru on aivan ihana!! Värit on upeat, malli kivan runsas ja itse enkeli suloinen!!!

  Mutta myös alin koru on UPEA! Yksinkertaisen näyttävä!! :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous22/3/07 11:26

  Ihana enkelikoru. Minen ala mistä sinä niitä aina löydät. Ilmoitathan, kun saat niitä lisää?

  Piki

  ReplyDelete
 9. Tiiansormet23/3/07 09:01

  voi vautsi kun komeet!!! tosi hienot

  ReplyDelete
 10. Kivoja rannekoruja! Keveitä nuo vaijeriin tehdyt, käyttökokemuksia olisi tosiaan kiva kuulla. Enkeli on ihana, niin romanttinen ;)

  ReplyDelete
 11. Jälleen ihan omaperäisiä koruja, ovat täysin sua :)
  Tulin katsomaan, että joko niitä turmaliineja näkyy... ei vielä... en malta odottaa! Itsellä on myös tilauksia tulossa, siellä on jälleen ihania herkkuja... tosin tullirajat ropisi pahoin...

  ReplyDelete