29.3.07

Piiloon kun pistän...


*
Ihailen järjestelmällisyyttä. Välillä minäkin saan helmet järjestykseen. Ne ovat kauniisti omissa rasioissaan. Mutta... Arvasitte tietenkin, että tulee tämä mutta. Siis: toisinaan ja aika usein joudun melkein suunniltani.
-Kaikki helmirasiat ovat tässä ja tuossa; Missä siis ovat Botswana-akaatit? Tai toisella kertaa hukassa ovat granaatit. Tai sitten taas juuri ne tietyt hopealinkit/helmet/hatut/lukot... Jos näette sellaisen joutavan helmienjärjestelijä-henkilön hortoilevan teillä päin, lähettäkää pikimmiten tänne! Nyt ovat kaikki korvakorut hukassa!
-Kameran löysin äsken ja otin muutaman kuvan. Ihan oikeesti, kamerakin oli vuorokauden verran kadoksissa ;-D
*

Siaminpunaisia swarovskeja ja valkeita makeanvedenhelmiä, riipuksena hill tribe-ruusu. Korun pituus 50cm.

Botswana-akaatteja (juu, ne löytyivät) eri mallisina; tämä niinkuin muutkin tämän päivän korut on symmetrinen; yrittää olla värisävyjä myöten. 55cm pituutta.

Kolmantena ametisteja, joiden värin saaminen kuvaan tuntuu olevan mahdoton tehtävä. Sen sijaan seuraan päässyt hopeanharmaa makeanvedenhelmi on syötävän ihanaa myös luonnossa. Ametistit ovat 8-millisiä ja koru on hiukkasen painavampi kuin olettaisi.

13 comments:

 1. Varmaan liika siisteys tappaisi luovuuden.

  ReplyDelete
 2. Ah, kuinka kauniita taas, tunnustan minulla iskee usein myös paniikki missä on ne ja ne ja kuka on vienyt taas mun pihdit jne....Yleensä helmet pysyy järjestyksessä rasioissa tasan sen aikaa, kun en tee mitään.

  ReplyDelete
 3. Kyllähän se työskentelyalue on toisinaan kuin pommin jäljiltä, mutta rapatessa roiskuu ;)

  Kauniita kaulakoruja kaikki, tykästyin varsinkin ensimmäiseen missä on pirteät värit.

  ReplyDelete
 4. Kauniita kaikki. En mä osaa valita suosikkia, sillä kaikissa on omat hyvät puolensa. Ekan värit saa mut melkeen villiksi, toisessa botswanalaiset saavat mietiskelemään ja melkeen meditoimaan, kolmannessa on suosikkejani ametisteja ja ihanaisia makeanvedenhelmiä. Sano ny sitten paras. Kauniita kaikki.

  Mullahan ei voi olla helmitavarat levällään, kun joku/jotkut askartelisivat omin luvin, joten suht hyvä järjestys täytyy olla. Mutta tarviiko silloin tehdä jotain, jos helmikaapin ovi ei enää mene kiinni? Auttaako siihen se, että tilaa eilsen illan aikana parista paikasta hieman lisää tarvikkeita, parin jo sisässä olevan tilauksen lisäksi? Taidan toivoa äitienpäivälahjaksi isomman kaapin...

  ReplyDelete
 5. Kiitos, armaat kävijät!
  -Löydettäisiinköhän me, Katri, ja ehkä muutkin helmihöpöt, joku innokas kotimainen helmi/koru-säilytyslaatikostojen tekijä?? Noissa lehdissä joskus näkyy hienoja kalusteita, joita ammoin piti vitsinä, mutta nyt tajuaa täysin niiden tarpeellisuuden... ;-D

  ReplyDelete
 6. Tunnistan itseni niin tuosta kuvauksestasi! :D Olen toivottoman epäjärjestelmällinen!

  Voisin muuten syödä tuon botswana-akaattikorun. Nami!

  ReplyDelete
 7. Hehe, kiva kun luulette mua järjestelmälliseksi. :D Kyllähän ne helmet pysyy niissä laatikoissa , hetken, mutta inspiraation iskiessä on pöytä täälläkin kuin pommin jäljiltä! Mies juuri tässä yhtenä päivänä ihmetteli missä on mun työpöytä.. (no sen romun alla :P)

  Asiasta avaruuteen, kauniita koruja taas!

  ReplyDelete
 8. Kauniita koruja kaikki, mutta paras on kuitenkin Botswana-akaattikoru!! Kuten Katri sanoi, sitä kattelessa melkein meditoi...! :)
  Ensimmäinen koru on niin raikas ja reipas, että melkein pelkästä kuvasta saa energiaa! :)
  Ametistikoru taasen viettelee hohtavalla tyylikkyydellään! Ihania nuo harmaat helmet!! :)

  Ja järjestelmällisyyden suhteen minua voisi luonnehtia boheemiksi :)

  ReplyDelete
 9. Ametistit ovat ihania, tuo kolahti minuun eniten.

  Minullakin säilytysjärjestelmät lisääntyvät suorassa suhteessa helmien määrään, niin myös epäjärjestelmällisyys boksien sisällä.

  ReplyDelete
 10. TiianSormet30/3/07 09:59

  heenoja kaikki!!! ...mutta tuo Botswana on kyy namein ;-)

  kumpa joskus sais semmosen huoneen johon kaikki väkertelytarvikkeet vois levittää eikä tartteis siivoilla pois muitten tieltä ja säilytellä mitä missäkin *huokaus* ;-)

  ReplyDelete
 11. Kiitos taas kommenteista :-)
  -Tiia; minulla tämä 'epäjärjestyksen' ydin lienee se, että on lupa levittäytyä tuohon olkkarin ison ja valoisan ruokapöydän ääreen kaiken materiaalin kanssa; 'työhuoneessa' on vain paperit ja tämä kone, kun pöytä on liian pieni muuhun ;-D

  ReplyDelete
 12. tarjushka1/4/07 21:07

  Sanat on viäty jo mun suustani..jokon
  jääny raollensa..ja nokka liimaannuksis konehen ruutuhun..sais vain kuvan viäki suuremmaksi..äh!!
  Sä osaat totta totisesti nautiskella färiillä!!

  ReplyDelete
 13. Kiitos, Tarjushka ;-D
  (poistin ylimääräiset...)

  ReplyDelete