10.3.07

Spur of a moment


-Muistin kyllä edellisen postauksen granaatti-koruja tehdessä, että kyseinen ystäväni käyttää hopeisia koruja, mutta kun annoin tuon rakkaus-teeman viedä, niin valitsin kullan.
-Ilmeisesti kaipaan kuitenkin omaankin elämään noita granaatteja, niin syntyi sitten vaihtoehto-setti hopealla. Toinen seteistä siis jäänee itselleni.
-Kivinä granaattien seurana onkin nyt Swarovskin hiottuja kristalleja, kirkkaina AB-käsiteltyinä. Vain tässä kirkkaassa tuo hohto-käsittely on mielestäni riittävän 'vaatimaton' vaikka kyllähän nekin säihkyvät aika arvokkaasti ;-D
-Hopeaosat sterling-hopeaa ja oikein kirkkaaksi käsiteltyinä; löytyy tästäkin rannekorusta se enkeli, nyt sekä helma että pää ovat granaattia nekin.
-
-Granaattisirut edellisessä, Annies song-setissä, olivat Maarian korupajalta ja muut muodot molemmissa kimppatilauksista maailmalta.

4 comments:

 1. Pidän tästä, jos mahdollista, vielä enemmän kuin aiemmasta setistä :)

  Ihana.

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Tiina :-)
  -Minunkin on vaikea päättää kumman toivoisin jäävän itselleni ;-D

  ReplyDelete
 3. Molemmat on kauniita, mutta ehkä tämä kuitenkin on himppusen verran kauniimpi.

  ReplyDelete
 4. Kahdesta mahdottoman kauniista, tämä saattaisi olla se kauniimpi! Ehkä..! Tykkään kuitenkin tästä (kuten aiemmastakin) kovasti! Tämän enkeli se vasta ihana onkin!! :)

  ReplyDelete