19.3.07

Waiting for You...

KEVÄTtä odotellessa :-D
*
Korvakorut blue lace -akaattia ja hopeaa.


*
Ensimmäisessä 'Kevään kukkia' rannekorussa kivinä: african opal, rhyodacite, ruby quarz, vuorikristalli-kukka; hill tribe rose vermeil -putki ja -lukko. edit: tämä ON punainen...

*
Toinen rannekoru samaa 'Kevään kukkia' -mallia, kivinä white lace agate, blue quarz (vihreitä sävyjä), russian amazonite, hemimorphite, vuorikristalli-kukka; hill tribe hopeiset putki ja lukko.
*

11 comments:

 1. Voi mitkä värit ruskean sävyisessä kevään kukissa. Hmmmmm. Ihana!

  ReplyDelete
 2. Autch! Vaihdoin tuon kuvan paremman sävyiseen, mutta... luonnossa koru on hiukan vahvemman punainen miltä näyttää - african opal (nuo puffed squares) on ihana uusi kivituttavuus!

  ReplyDelete
 3. Nuos siniset kivet näyttävät hyviltä, itse en ole uskaltanut koskaan hankkia. Ja nuo vihreät, itse en pidä vihreästä, mutta ne ovat todella kutsuvat. Ja ruskehtava on aina kestosuosikki :)

  ReplyDelete
 4. Korvikset on nätit, ja kevään kukat aika huippuja! African opal näyttää herkulta, se oli se mistä mainitsitkin minulle. :) Kivat rannekorut, kerrassaan! Odottelen kivihelmivarastooni myös täydennstä, lähes helmipaastotun maaliskuun lopuksi sorruin liian moneen kivinauhaan eilen ....... :D *yrittää edes näyttää nololta*

  ReplyDelete
 5. Keveän keväisen näköisiä koruja. Miten onnistutkin saamaan kivistä niin kevyen näköisiä? Korviksissa on kiva idea.

  ReplyDelete
 6. Minut taas hurmasi nuo siniset pitsiakaatit. <3 Kauneudeltaan aivan botswana-akaattien luokkaa, ehkä jopa kauniimpia. ;) Ja olet tehnyt niistä kauniit korvikset.

  Rannekorujen värit näkyvät minulla miten sattuu, mikä johtuu tällä hetkellä käytössäni olevasta näytöstä. Täytyykin tulla kotoa katsomaan taas uudestaan.

  ReplyDelete
 7. Kiitos kommenteista :-)
  Voi kuulkaa! Nämä siniset pitsiakaatit ovat oikein kauniita, kaikkein upeimpia akaateista!!
  -Minulla on tuo vihreä rannekoru kädessä ja se asettuu aivan viehättävästi ranteelle tuon putken ansiosta - kellokukka nätisti ranteen toisella sivulla, nami... Omakehua taas, sorry!

  ReplyDelete
 8. Pikkasenko on siistit korvikset... olen aivan myyty!!!! :) Rannekoruista puhumattakaan...iiihanat kerrassaan!

  ReplyDelete
 9. Ihana vihreä rannekoru! (ai miten niin vihreä vetoaa muhun?)

  ReplyDelete
 10. Ihania, ihania, ihania!

  Korvakorut... *taputtaa* :)

  ReplyDelete
 11. Nätit korvikset! Sievä tuo ketju-efekti ja ihanan väriset kivet!

  ReplyDelete