3.2.10

Hentoa vaaleanpunaista

Vaaleanpunainen tuo minulle ensimmäisenä mieleen kaikenlaisen hempeän hörsellyksen, joka ei ole oikein minua... Olinkin siksi yllättynyt, kun viimeisimmässä helmikirjeessä oli vain kolme vaaleanpunaista nauhallista helmiä. Yllättynyt, vaikka ihan itse tilasinkin :-) Noo, ei hätää, ne eivät olleet kilttejä pyöreitä vaan aikalailla kurittoman muotoisia.

Tein siis vaaleanpunaisen korun, jota voisin itsekin pitää! Taannoisen hopealähetyksen erikoisin lukko sopi tähän koruun mainiosti. Tuollainen puunoksaa jäljittelevä muoto on jo itsessään korun keskipiste, joten varmaan teen vielä hopeaketjun, jossa ei muuta koristetta sitten ole (heti kun peukalo kestää taas enemmän punomista).

Mutta Rose twig'issä on hiukan lilaan sihtaavia kunziitti-nugetteja ja pari vaaleanpunaista opaalia, jotka ovat opaalin tyyliin mainion kirjavia. Kivet eivät ole virheettömiä, mikä on tässä korussa omasta mielestäni vain plussaa. Keskuskiveen mahtui kaksinkertainen hopealanka, joka kierteisenä jäljittelee lukon oksakuviota. Hill tribe -hopeinen helmi tuo kivaa kontrastia koruun.


Klikkaamalla suurenee hirmusti kuva, mutta irl helmet ovat kokoa 10-15mm.

5 comments:

 1. Anonymous3/2/10 14:22

  Herkullise helmet ja hieno lukko. Pidän koruistasi, myös sinisistä.

  t.SariJ

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/2/10 23:38

  Tosi kaunis, eikä liian hempuli vaikka onkin vaaleanpunainen, tuo lukko on kyllä upea!

  T. Kipa

  ReplyDelete
 3. Hempeä kuin hattarajäätelö tämä rannekoru ja kaunis.

  ReplyDelete