3.5.12

Hrrr...rr...


Otsikko tarkoittaa, että onpas kylmä toukokuun alku! Silti luonto senkun puskee vihreää ja valmistuu kesään. Ja koruntekijä haaveilee eksoottisen kuumista kohteista...


Tämä Einukun epäidenttinen kaksossisko on ollut työpöydällä ja teon alla näin kauan, kuukauden!  Ei huvittanut liimailu, tiedättehän ne ihanat kaksoiskomponentti-sekoittelut, mutta viimein sitten tartuin Ihmeliimaan - joo, liiman nimi ON 'ihmeliima' ja joo, tar-tuin! kun purtiloa avatessa purskahti hiukan... mutta... - sain kuin sainkin ripustuslenkin kauniisti kiinni tuohon hienoon riipukseen; ja sormeni irti toisistaan ;-D

Löysinpä sitten korun muutkin osat paikalleen, kaikki muu oli valmiina, vain nuo mattaiset vuorikristalli-kimpaleet ei aikaisemmin tienneet hakeutua koruun. Iso kiviläpyskä on kiinnostavan kirjava yksilö vaaleanpunaista opaalia, aikoja aikoja sitten kotiutunut. Muut 'helmet' merisiilen piikkejä ja tuota ihkua, säteilevän kauniisti viistottua ametistia. Tähän kaksoseen punoin niskaan nauhan nahkasta ja silkistä


 Tässä kaksoset, EiNuku ja ValVoo


***
Päivitän viime aikojen korut kauppaan tänään - ale jatkuu vielä viikon!

***

Kiitos kaikista viimeaikaisista kommenteista, jokaiselle teistä! 
Yritän ottaa kiinni taas,  meni muutama päivä hiukan vähemmällä blogi-kiertelyllä ;-D
Ja hei, laita vaikka meiliä, jos tuntuu, että olen liiaksi unohtanut blogisi, niin voi mulle joskus käydä, kun listani on aika pitkä!

***
Hassu blogger, se asettelee mun kuvat aivan oman halunsa mukaan, onkohan se mua fiksumpi!? Luultavasti.

22 comments:

 1. Wau ja Wau. Todella hienoja koruja. Mäkin liimasin sormiani tässä taannoin kalvosin nappeja tehdessäni ja etusormen kynnessä oli lakkapinta monta päivää:)

  ReplyDelete
 2. Hih!
  Täällä myös liimamestari:) Itse sähläsin, kun liimailin uutta nimikylttiä postilaatikkoon.

  Onpas upeat kaksoset. Ja kiitos jälleen kivasta tekstistä, se on puoli ruokaa!

  ReplyDelete
 3. Kauniit kaksoset:-) Niin mua aina arvelluttaa tuo liimailu, tein itselleni halmikorvanapit siis liimasin puoliporatun helmeen tappiin ja käytin tavallista koruliimaa:hypo cementtiä, toivottavasti kestää.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä oon luopunut niistä 'koruliimoista', eivät todellakaan kestä kaikissa paikoissa ja on suru, kun katoaa osat pudotessaan! Tosin aika vähän käytän osasia, jotka vaatii liimaamista; kaikkeen mihin voi, teen reiän ;-)

   Delete
 4. Tosi kauniisti käytetty tuota vaaleanpunertavaa, ja nauhaosuus on varmaan hieno hapsuineen (en vaan nää kunnolla :)) Suomenkielestä saakin kivasti "etniseltä" kuulostavia nimiä. Ja taidetaan ehkä olla itsekin vähän etnisiä.

  ReplyDelete
 5. Kauniit kaksoset <3

  ReplyDelete
 6. Ihanat. Mä olen kaksonen ja onneksi olemme veljeni kanssa erilaiset.T)Koralli

  ReplyDelete
 7. Heh, ValVoo voisi olla myös uneton Jyväskylässä :D Kovin kiehtovia on nämä kaksoset.

  ReplyDelete
 8. Ihastuttavat riipukset, tuo toinen on mennyt minulta ohi, anteeksi. Upeat kaksoset.

  ReplyDelete
 9. Hui, olenko tietämättäni ottanut korusi nimen kirjoitukseni otsikoksi:). Ihanat nimet koruillasi, niiden arvoiset:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apuva, suomen kielen sanojen määrä on rajoitettu, kaikille ei riitä ikiomia sanoja kuin keksimällä :-D -- eli et kyllä varmasti ole minulta voinut ottaa sanoja etkä nimiä :-) Lepo vaan!

   Delete
 10. Hauskat nimet näillä koruilla ja kauniita ovat :)

  ReplyDelete
 11. Kiitos, kaikki ihanat naiset, taas kommenteistanne :-D

  ReplyDelete
 12. Kivat nimet upeilla siskoksilla! Hypo cementillä en ole saanut puoliporattuja kauaa pysymään. Kestävin liimaus tulee mun mielestä kaksikomponenttiliimalla, se liimaa vahvasti.

  ReplyDelete
 13. Upea pari! Huikeaa sommittelua, ja väreistä tykkään myös kovasti.

  ReplyDelete
 14. Mainiot ilmeet noilla naamoilla! Hienon persoonalliset korut!

  ReplyDelete
 15. 'Ei nuku' sai upean seuralaisen/sisarkorun! Kauniit nuo sävyt..oih.. :)

  ReplyDelete
 16. Blogissani on sinulle jotain:)

  ReplyDelete
 17. Mahtavasti värit ja pintakäsittelyt sointuvat yhteen, miten saitkin tuon ison kivihelmen ja naaman istumaan samaan koruun.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Olin tähän koruun tavattoman tyytyväinen myös itse, ja, iloinen, että se löysi heti uuden kodin. Ehkä ne kirjava opaali ja naamio tulivat riittävän kauaksi toisistaan, etteivät riitele, mutta kyllä niiden värimaailma aika hyvin mätsäsi :-D

   Delete