15.5.12

Siipi tai kaksi

Siivellä, siivestä, siipeen - siivillä, siivin... Ihana suomenkieli! Sijamuodot tai yksikkö ja monikko muuttaa ajatusta täysin. Tuli vaan taas ajateltua... Että ollako siiven suojassa vai siivellä vaiko omin siivin...

***

Ihanat pullukat teal-sävyiset makeanvedenhelmet siivittävät ajatuksia kesään, juhliin, tällä kertaa hiukan romanttis-vivahteisesti noine koristeellisine helmihattuineen, jotka nekin muodostavat ikäänkuin siivet tuonne helmien välille. Osat ovat tällä kertaa sekä hopeaa että pronssinsävy-hattuja.Ja siipien merkitysten mietiskely sai alkunsa hopeanhohtoisista siivistä, riipuksena tässä rannekorussa.


'Omin siivin' sopii kai ajatuksenakin rohkaisuksi monelle kevään ylioppilaalle tai valmistujalle; hiukan pelottavaa, mutta myös jännittävää ja aikuistumiseen kuuluvaa, omien siipien kokeilu, lentoon rohkaistuminen.

***

J.k. Olettehan (Niina ;-D) huomanneet tuossa sivupalstassa linkin jälleen sääksen pesälle! Ainakin emolinnut siellä näkyvät, munia en ole päässyt näkemään.

J.k.2 - Ai niin, pitipä oikein palata päivittelemään, että eikös ole aika hurjaa kun ja jos yllä olevan korun/ yleensä korun tarvikkeiden hinnasta lähes puolet muodostaa nuo Vintaj-merkkiset pronssinsävy-helmihatut! 60c per kappale eli käytin korussa 18 kappaletta - pitäisikö purkaa?


14 comments:

 1. Upea koru ja sopii täydellisesti nuoren naisen valmistujaisiin tai esim 18 v. lahjaksi.

  ReplyDelete
 2. Ihnan sävyinen koru :D Tunnelma todella kohdillaan. Ja kiitos en huomannu linkkiä :D nyt voi seuranta taas alkaa, kiitos Mags !!!

  ReplyDelete
 3. Oi miten ihanan romanttinen! Ja värisävy on kohillaan :) Merkkituotteesta joutuu maksamaan, joskus vaan pelkästä merkistä ;) Kyllä osat joskus on hurjissa hinnoissa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)
   No näin on, vintaj on hintava merkki, mutta myös laadukas, ja, kaikki helmihatuthan on kalliita, hopeiset toki myös!

   Delete
 4. Ihana koru, kiva idea noissa siivissä! Helmihattujen hinta on joskus muakin mietityttänyt. Tuntuu että varsinkin noilla vintaj/tierra cast yms tuotteilla rahastetaan.. laadusta en tiedä sanoa mitään kun en ole niitä käyttänyt kuin ihan pari kertaa! :)

  ReplyDelete
 5. Ei saa purkaa! :)

  Kaunis, ajatuksentäyteinen koru <3

  ReplyDelete
 6. Olet antanut tälle elämän siivet:). Mitään noin kaunista ei saa purkaa, oli kallis tai ei.

  ReplyDelete
 7. Kiitos kamut, joo, ei voi purkaa, kun se jo varattiin :-)

  Miinalle: vintaj-langat on mielestäni parhaita päällystettyjä/värjättyjä kuparilankoja, en muita käytä hopean lisäksi.

  ReplyDelete
 8. Kaunis taas, tuo teal-väri on niin ihana!

  ReplyDelete
 9. Aivan ihana, ihana yksityiskohta tuo siipi juttu. Se piste ii:n päälle.

  ReplyDelete
 10. hui, olipas hatuilla hintaa, mutta lopputulos on kyllä todella kaunis. ihanan värisiä nuo helmet :)))

  ReplyDelete
 11. Aivan ihanat nuo helmet. Tykkään myös käyttää hopea ym. osia melko runsaasti koruissa, mutta hintaahan ne tuovat aina hurjasti lisää.

  ReplyDelete
 12. Oi, kuinka kaniiiiit noi makeanvedenhelmet.Mikä väri. Kaunis koru ja siivet. Tykkään.T:) Koralli

  ReplyDelete
 13. Kaunis ja ihanan värinen koru. Vintaj on kyllä minustakin hintansa väärtti vaikka tyyris onkin. Jostain ketjusta olen kyllä huomannut että patina on kulunut pois käytössä.

  ReplyDelete