30.1.07

Uusi ja uusi...

*
Blogger pakotti uusimaan käyttäjätilin... Tällä hetkellä en tiedä, mitä blogin ulkonäölle on tapahtunut; toivottavasti ei mitään :-/ (ed:eipä sille mitään hirveitä tapahtunut: ä-kirjaimet ovat kummallisia...)

*
Yritän siis postata uuden mallin mukaan enkä tiedä, miten tässä käy!! Jos jokin näyttää hassulta, niin ainakaan täysin se ei ole minun vikaani...
*
Marguerite on aivan uudessa värissään silti sama malli ;-) Värjätyt crazy lace -akaatit näyttävät omissa silmissäni raikkailta. Akaatteja on suorakaide-tyynyinä, pyöreinä helminä ja korvakoruissa kuutioina. Turkoosin seassa on ruusunrakastajan mielestä selvästi vaaleanpunertavia ruusukuvioita, on on! Noita kuvioita tehostamaan käytin muutaman vintage rose swarovskin. Muuten akaattien lisänä on pari akvamariini-kiekkoa ja pieniä sinikvartsihelmiä sekä pari turkoosia swarovskin kristallia.
*
*Kuvissa korvakorut ovat lähempänä oikeaa väriä ja sekä akvamariinit että siniset kvartsit kaulakorussa ovat todellakin hyvin hennon värisiä. Yritän ehkä joskus kuvata tuota ihanaa akaatin sävyä uudelleen; täytyyhän se rannekorukin kehitellä :-)*

6 comments:

 1. Anonymous30/1/07 06:26

  Ä:t näyttää minulla ainakin ihan hyviltä. :) Mutta ohhoh tuota settiä! Onpa tosi kauniin sävyisiä turkooseja. :o Ei voi kuin ihailla, tee ihmeessä vielä rannekoru!

  ReplyDelete
 2. Anonymous30/1/07 07:25

  Halbanset är mycket elegant!

  ReplyDelete
 3. Anonymous30/1/07 07:27

  Täällä sinisen ystävä aivan lääpällään, kaulakoru on kaunis, oikein minun mieleeni.

  ReplyDelete
 4. Anonymous30/1/07 09:08

  Tuo kaulakoru on uskomattoman kaunis!

  ReplyDelete
 5. Anonymous30/1/07 19:03

  Korvikset on hienot, mutta kaulakoru on todella upea :) Ihanan utuiset sävyt!

  ReplyDelete
 6. Anonymous30/1/07 21:51

  Kiitos teille, ystävät ;-)
  tvoo Mags

  ReplyDelete