2.1.07

Vuoden ensimmäinen :-D


*
Ensimmäiset korut tälle vuodelle ovat jotain aivan uutta! Enpä ole paljon nähnyt tätä Hill triben uutuus-vaaleanpunaista, en käytössä enkä myynnissä! Väri on luonnossa aavistuksen punertavampaa kuin kuva antaa ymmärtää. Kaikki korvakorujen metalliosat ovat siis vaaleanpunaisella sävytettyä kullattua hopeaa (vermeil).
*
Jo kuukauden osaset ovat olleet 'hallussani', mutta niille on ollut tavallista vaikeampaa löytää sopivaa seuraa... Nyt sitten satuin aivan muuhun tarkoitukseen tilaamaan tuota särmikästä tsekkiläis-lasihelmeä, sävyä copper ab-käsiteltynä. Mutta näytti niin makean-namilta noiden vermeil-ruusujen kera, jotta siinähän nyt yhdessä viihtyvät! Biconet ovat swarovskin sävyä chili pepper.
*
Korvakorut ovat tälläkin kertaa reilun kokoiset; biconet ovat 6 mm ja särmikkäät 8 mm ja ruusut 10 mm läpimitaltaan.
Särmikkäitä on varastossa muutama kookaskin, joten ainakin rannekoru, mutta ehkä myös kaulakoru on tulossa. Tästä setistä saattaa löytyä sitten se foorumin tammikuun 'humorous glamour-blingbling' -ehdotuskin...
*
Meni postaus uuden päivän puolelle, mutta sehän johtuu taas kuvaus-syistä; vaihdoin myös eilisen päivän postaukseen hiukan paremman ametisti-kaulakorun kuvan.
*

8 comments:

 1. Anonymous2/1/07 08:28

  Kyllä on kauniit. Olisin huutanut sun osat, mutta en keksinyt mitään mun varastosta olisi niiden kanssa sopinut, olisi pitänyt vaan huutaa! ;)

  Kyllä tämä setti varmasti kelpaa tammikuun teemaan, on sen verran arvokkaan näköiset ja bling-blingiäkin on sillain sopivasti.

  Sinä se aina ehdit hommaamaan kaikkea uutta, niin kuin tuota chilipippuria, minä olen vasta toissa viikolla sisäistänyt sen olemassa olonkaan. Sä oot nopee!

  ReplyDelete
 2. Anonymous2/1/07 09:13

  Bling-bling, kyllä sopivat teemaan! Olen itsekin katsellut pitkään noita pink vermeil -osia, mutta ovat kuvissa olleet NIIN pinkkejä, että yksioikoinen ajatuksenjuoksuni ei ole keksinyt niiden seuraksi mitään. :) Mukava nähdä niitä kuitenkin käytössä, olet mags silmässäni pioneeri! :) Antaa aina toivoa nähdä toisen käyttävän jotain mihin oma pää ei väänny.

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/1/07 11:13

  Jos ei muuten pysy ajan tasalla uutuuksissa, niin tänne tultuaan lähtee pois taas vähän viisaampana :)

  Todella kauniit korvikset ja on tosiaan sitä säihkettä tammikuun teemaan, mutta kuitenkin korvakorut ovat hienostuneesti bling blingit :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/1/07 15:19

  Itse olen ollut enemmän kallellaan hopean suuntaan kuin kullattujen osien, mutta nämä ovat ihastuttavat!

  ReplyDelete
 5. Todella kauniit! Olen sen verran vaikuttunut, että kysyn mistä olet noi ruusut ostanut, jotta saisi tämäkin bling-bling ruusu friikki omansa. (sorry, tiedän että et pidä tästä kysymyksestä :) )

  ReplyDelete
 6. Anonymous3/1/07 00:04

  Nam, todella kauniita ja hyvin yhteensopivat värit! Nuo Swarovskit laittoivat himottamaan pahasti... Taitaa helmilaihikselle käydä kohta huonosti...! ;)

  ReplyDelete
 7. Anonymous3/1/07 01:06

  Kiitos nam! Kelpaisi korviin vaalenapunaisen ystävälle. Hiienoa työtä.

  ReplyDelete
 8. Kiitos taas ilahduttavista kommenteista!
  -Tämä tyttö pitää nyt pienen nettitauon ennen kuin pimahtaa ;-D

  ReplyDelete