2.1.07

Vuoden ensimmäinen :-D


*
Ensimmäiset korut tälle vuodelle ovat jotain aivan uutta! Enpä ole paljon nähnyt tätä Hill triben uutuus-vaaleanpunaista, en käytössä enkä myynnissä! Väri on luonnossa aavistuksen punertavampaa kuin kuva antaa ymmärtää. Kaikki korvakorujen metalliosat ovat siis vaaleanpunaisella sävytettyä kullattua hopeaa (vermeil).
*
Jo kuukauden osaset ovat olleet 'hallussani', mutta niille on ollut tavallista vaikeampaa löytää sopivaa seuraa... Nyt sitten satuin aivan muuhun tarkoitukseen tilaamaan tuota särmikästä tsekkiläis-lasihelmeä, sävyä copper ab-käsiteltynä. Mutta näytti niin makean-namilta noiden vermeil-ruusujen kera, jotta siinähän nyt yhdessä viihtyvät! Biconet ovat swarovskin sävyä chili pepper.
*
Korvakorut ovat tälläkin kertaa reilun kokoiset; biconet ovat 6 mm ja särmikkäät 8 mm ja ruusut 10 mm läpimitaltaan.
Särmikkäitä on varastossa muutama kookaskin, joten ainakin rannekoru, mutta ehkä myös kaulakoru on tulossa. Tästä setistä saattaa löytyä sitten se foorumin tammikuun 'humorous glamour-blingbling' -ehdotuskin...
*
Meni postaus uuden päivän puolelle, mutta sehän johtuu taas kuvaus-syistä; vaihdoin myös eilisen päivän postaukseen hiukan paremman ametisti-kaulakorun kuvan.
*

7 comments:

 1. Anonymous2/1/07 08:28

  Kyllä on kauniit. Olisin huutanut sun osat, mutta en keksinyt mitään mun varastosta olisi niiden kanssa sopinut, olisi pitänyt vaan huutaa! ;)

  Kyllä tämä setti varmasti kelpaa tammikuun teemaan, on sen verran arvokkaan näköiset ja bling-blingiäkin on sillain sopivasti.

  Sinä se aina ehdit hommaamaan kaikkea uutta, niin kuin tuota chilipippuria, minä olen vasta toissa viikolla sisäistänyt sen olemassa olonkaan. Sä oot nopee!

  ReplyDelete
 2. Anonymous2/1/07 09:13

  Bling-bling, kyllä sopivat teemaan! Olen itsekin katsellut pitkään noita pink vermeil -osia, mutta ovat kuvissa olleet NIIN pinkkejä, että yksioikoinen ajatuksenjuoksuni ei ole keksinyt niiden seuraksi mitään. :) Mukava nähdä niitä kuitenkin käytössä, olet mags silmässäni pioneeri! :) Antaa aina toivoa nähdä toisen käyttävän jotain mihin oma pää ei väänny.

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/1/07 11:13

  Jos ei muuten pysy ajan tasalla uutuuksissa, niin tänne tultuaan lähtee pois taas vähän viisaampana :)

  Todella kauniit korvikset ja on tosiaan sitä säihkettä tammikuun teemaan, mutta kuitenkin korvakorut ovat hienostuneesti bling blingit :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/1/07 15:19

  Itse olen ollut enemmän kallellaan hopean suuntaan kuin kullattujen osien, mutta nämä ovat ihastuttavat!

  ReplyDelete
 5. Anonymous3/1/07 00:04

  Nam, todella kauniita ja hyvin yhteensopivat värit! Nuo Swarovskit laittoivat himottamaan pahasti... Taitaa helmilaihikselle käydä kohta huonosti...! ;)

  ReplyDelete
 6. Anonymous3/1/07 01:06

  Kiitos nam! Kelpaisi korviin vaalenapunaisen ystävälle. Hiienoa työtä.

  ReplyDelete
 7. Kiitos taas ilahduttavista kommenteista!
  -Tämä tyttö pitää nyt pienen nettitauon ennen kuin pimahtaa ;-D

  ReplyDelete