19.7.12

Satunnaisia huomioita

... itsestäni. Kun jo kolmannen kerran näitä hajanaisia totuuksia haastetaan kertomaan, niin kerrotaan nyt jotakin (Sara haastoi nyt.) Mutta koska en aio tätä kierrättää, niin ei sen enempää 'säännöistä' kuin että laitan ne pyydetyt kahdeksan totuutta tähän. Totuushan sekin, etten välitä säännöistä ;-)

1. Se edellisessä postauksessa tapahtunut korupöydän siivoaminen tähtäsi 'kynsistudion' pystyttämiseen :-) Sisko ja hänen tyttärensä, korukaverini Kaisli, tulivat meille ja teimme nättejä geelikynsiä! Totuus tässä takana on se, että minusta on kiva katsella kauniita kynsiä!
Sisko laittoi itselleen ihan niillä varsinaisilla geeleillä ja tipeillä ranskalaiset manikyyrit, meikä lakkaili itselleen uv-lakoilla upean turkoosit kynnet. Omat kynteni ovat hyvässä kunnossa ja pitkät, käytin vain kokeeksi yhden tipin.
 'Studiomme'; kahvikin sai siskolla olla pitkät ajat kupissaan, kun tekeminen oli niin hauskaa ja, öö, hauskaa, sekä haastavaa, tää oli meille eka kerta :-D
Sori, kuvat valmiista kynsistä otettiin lennossa eikä onnistuneet...

2.Aamupalani on aina sama eikä maailman terveellisin: kahvia ja pari täysjyväkorppua! En saa aamulla alas mitään, missä olisi jotakin 'makua', joskus harvoin jonkun hedelmän. Muun päivän syön kyllä monipuolisesti ;-)

3.Luen aika lailla, tällä hetkellä vierelläni Carlos Ruiz Zafonin 'Tuulen varjo', luen sitä kolmatta kertaa vähän kertauksena ennen kuin tartun sen jatkoon 'The prisoner of heaven'. Tilasin tuon englanninkielisenä, kun yritän edes hiukan pitää yllä kielitaitoani. Tässä tuli oikeastaan kaksi totuutta - luen paljon ja luen usein englannin- tai ranskankielisiä kirjoja ja haluan hyvät kirjat myös omiksi.

4.Sieluni asuu veden liplatuksessa kalliorantaan, ehkä myös tuulen huminassa havumetsässä.

5.Hymyilen, hyräilen, viheltelen - itsekseni, en laula julkisesti :-D

6.Minulla on netissä ohjelmoituna 10 kirjanmerkkikansiota ja niissä jokaisessa 10-40 eri sivua; silti en millään meinaa löytää hakemaani tietoa/henkilöä/sivua. Olen siis järjestelmällisen epäjärjestelmällinen?

7.En kuljeta kännykkää mukanani, en juurikaan tekstaile enkä aina edes vastaa puhelimeen, jos olen tekemässä jotakin 'kiinnostavaa'. Tylsä tyyppi?

8.Omistan n.20 paria villasukkia ja hankin kyllä lisääkin. Käytän villasukkia kesälläkin jos on yhtään vilpoista varpailla!
Tässä vielä edellisen postauksen koru, Ilman heimoa, Kaisli-neidon yllä - hänellä on tässä jo 'uudet kynnet', perinteistä lakkaa ja hello Kitty -tarroja. Kelju täti käännätti puseron selkäpuolen eteen, että koru näkyisi paremmin! Oikealla puolella olikin ihana glitteri-kisu!


6 comments:

 1. Näitä on kiva lukea, ja lämmittää sydäntäni se, että on toinenkin villasukkafani:)

  ReplyDelete
 2. Teillähän oli mahtava tyttöjen päivä!

  Täälläkin villasukkariippuvainen.

  ReplyDelete
 3. Kiitos kun jaoit kanssamme palan itsestäsi.Oli kiva lukea,tykkään sun tyylistäsi kirjoittaa:) Ja juu,mullakin villasukat kesättalvet!

  ReplyDelete
 4. Uskoisin, että fiilis oli mahtavaa ja kynnet takulla sen mukaiset. Töttöjen päivät ovat kivat. T:) Koralli

  ReplyDelete
 5. Kivaa lukea sinusta enemmän! Minäkin olen muuten villasukkian ystävä.

  ReplyDelete