19.7.14

Kesän keskellä

Jai-jai! Ihanat kesäsäät senkun jatkuu :-) Sain taas olla pitkän pätkän mökillä, hiljaisuudessa, metsän tuoksussa, kesätuulen huminassa. (Eikä ollut nimeksikään inisijöitä!)

Minusta tuntuu, että olen viime päivinä nähnyt poikkeuksellisen paljon erilaisia korentoja lentelemässä metsän reunustalla ja kaislikoissa. Luulen, että unissanikin niitä on ollut. Lienee siis itsestään selvää, että kaulakoruunkin sellainen lennähti.


Krysopraasihelmissä on hienoja kesäisen luonnon vihreitä sävyjä ja helmet ovat sileitä ja kauniita katsella ja tunnustella. Hopeisella korennolla on suloinen ihmettelevä ilme ;-) Koru asettuu mukavasti kaulalle.
Kaulakoru on lyhyt ja korvakorut puolestaan piit-kät. Hopeisissa korulinkeissä on kolmessa rivissä ketjua, jotka yhdistyvät sitten krysopraasihelmen lenkkiin, olen tehnyt tällä mallilla ainakin yhdet korvakorut aiemminkin. 


http://magskoru.com/tuotteet.html?id=4/


Tein toisetkin pitkät korvakorut, heiluvaiset ja herkät, Nuppuset! Korumetalliketjua, viistehiotut suloiset 'ikkuna-helmet' ja helmihatut niiden ympärillä terälehtinä. Koukut niobiumia sopivan värisiniä.


Mukavia kesähetkiä itse kullekin!

5 comments:

 1. Kauniita kaikki! Tuo vihreä patinoitu setti eniten mieleeni, vaikkei vihreä värini olekaan:) Kaunista kesänjatkoa!

  ReplyDelete
 2. Ihania :) kun metsäkeijun koruja.

  ReplyDelete
 3. Todella kiva tämä krysopraasisetti. Siinä kolahtaa jokin ja kovaa. Patina ehkä tekee siihen jotain vanhaa, se on aivan piste iin päälle.
  Ihania kesäpäivien jatkoja! On ihana istahtaa aamukahville lämpöiselle terassille kun ei ole vielä liian kuuma, mutta selvästi kesä. Tai istahtaa samaan paikkaan iltasella, kun on jo pimeä, mutta lämpö pysyy vielä. Tätä täytyy säilöä talven varalle.

  ReplyDelete
 4. Ihanan kesäiset korut :) Myös sinulle kivoja kesähetkiä!

  ReplyDelete
 5. Oi että. Nämäkin kaunokaiset meinasivat jäädä kommentoimatta. Ihanan helteinen heinäkuu on vienyt mut kokonaan ulos. Molemmat korvikset ovat tosi upeat. Ja tuo kaulakoru on tietty mun makuuni. Ja juuri tuohon vihreään sopii patinointi kuin nenä päähän. :)

  ReplyDelete