18.1.15

Sunnuntain viettoa

Korukoplasta löytyy nyt sitten uusi haaste! Ai kun mahdollisimman moni lähtisi mukaan!Itse tunnen oloni jotenkin hyvin energiseksi tänään. Olisiko osuutta ihanalla kookoskahvilla, jota laitoin ripauksen aamukahvini sekaan? Pelkkä tuoksukin jo huumaa :-) 


Sain kyseisen maustekahvin eilen siskoltani. Hän toi myös noita annoskokoja haudutettavaa teetä. Varmaankin tänään tulee yksi niistäkin kokeiltua - jalankulkijoille on varoitus erittäin liukkaasta jalankulkusäästä ja meidän mäellä se todella tarkoittaa sitä! En siis aio suuremmin ulkoilla, ehkä aloitan Koplan haastekorua ja lueskelen erästä tiiliskivi-romaania... Kupponen teetä kuuluu lukunautintoon.


Jaa, teinpä muutaman parin lisää näitä yks ja kaks -korvakorujakin, ihanan säihkyviä Swarovskin kristalleja! Kuvasta voi saada liiankin säihkyvän mielikuvan, mutta kyllä nämä ovat ihan jokapäivän koruja! Ja mukaan tulee muuten tavallinenkin nappikorviksen tausta, joten tuota pikkunappia voi käyttää yksinäänkin. Kaupassa ovat.

7 comments:

 1. Arjen pieniä iloja <3

  ReplyDelete
 2. Mags, oi, ihana sunnuntai ...Tiiliskivirromaani ja teetä! <3

  Minä ajattelin tänään ottaa kuvia yhdestä uudesta,aika ihanasta korukirjasta ja viettää loppupäivän romaanin parissa minäkin. Ulos jäille ei tee mieli. Toki voisi pukea kenkiin sujautettavat aluspiikit, mutta kattoo nyt.

  Mukavaa sunnuntaita... Katselin tuolla alla ihania makeanveden helmiä, oih! <3  ReplyDelete
 3. Mukavaa sunnuntaita :) Täällä sataa vettä ja tiet on aika loskaiset, joten selvittiin koiralenkiltä ilman liukasteluita :) Makukahveista olen kokeillut suklaakahvia, ei huono silloin tällöin nautiskeltavaksi, ja tämä päivä menee villalankojen parissa, neuloen, virkaten, liian monta juttua työn alla taas :)

  ReplyDelete
 4. Ihastuttavia nuo korvikset<3

  ReplyDelete
 5. Kadehdittavan mukava sunnuntai:)

  ReplyDelete
 6. Oi kookoskahvee olis varmaan hyvää. Mukava vietellä suloista sunnuntaita sen seurassa. :) Täytyy kokeilla joskus.

  Mulla oli olevinaan niin hyvä idea tuonne korukoplaan, mutta ei olekaan värkkejä. Kait niitä on jostain metsästettävä. On se kumma kun pitää keksiä aina jotain semmosta, johon ei olekaan värkkejä, vaikka kaikkea muka on. Se on varmaan ovela tapa saada ostella uutta. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No justiinsa, arvaas tajusinko edes varmistella, että itsellä olisi jonkun bingorivin tarpeet? No en, nyt sitten mietin, mitä oikein tekis ;-)

   Delete