17.5.17

Saan ja voin

Eipä nyt vielä hihkuta, mutta kyllä tuntuu hyvältä hiplailla helmiä ja tehdä koruja! Niin tavattoman pitkään oli päällä ajatus "en jaksa, en osaa, ei huvita..." ja paljon muitakin "esteitä". Ehkä nyt on jokin itse asetettu vaatimus väistynyt ja ilo koruista pikku hiljaa palaa.Yksi sysäys oli näiden ylioppilaille tulevien korujen sommittelu. Ja olin niin iloinen, kun toiveena oli makeanvedenhelmiä :) Näiden molempien settien mv-helmet ovat kaikki värjäämättömiä, Luontoäidin siveltimestä.


Hopealangalla linkitetty kaulakoru ja korvakorut, hopeaosia ja upeita viistehiottuja vuorikide-helmiä makeanvedenhelmien seurana. Kaulakorua voi pitää sekä ilman riipusta että sen kera.
Toisessa setissä aiemmin tehty kaulakoru sai seurakseen hurmaavat korvakorut, joissa ihanaisten kristallivöisten helmien seurana pienet turmaliinirondellit. Kaulakorussa on upea turmaliiniriipus ja sen lähellä kauniit pinkit ametistit viistehiottuina, hopeaa ja Swarovskin kristalleja.


6 comments:

 1. :) en ymmärrä omankaan blogini sielunelämää. Joka kerran kun kirjaudun sisään, minulle tulee virheilmoitus 'Ups, jotain meni pieleen, yritä kohta uudelleen' ja kuitenkin pääsen päivittämään ja kirjoittamaan tekstejä. Tervetuloa takaisin. Et ole ainoa, jonka helmimaailma takkuilee. Minulla vaihtui työt, mikä hieman häiritsee vähän kaikkea ja huomaan tulleeni laiskaksi/saamattomaksi. Luen ja suunnittelen, mutta tekeminen on tahmeaa, oli sitten kyse käsitöistä tai kotisiivouksesta.

  ReplyDelete
 2. Voi itku miten herkät ja kauniit <3

  ReplyDelete
 3. Onpa ilo katsella näitä kauniita korujasi<3 Toivotaan, että tekemisen ilo säilyy.
  Molemmat setit on onnistuneita ja upeita<3

  ReplyDelete
 4. Tosi kauniit setit kumpaisetkin<3

  ReplyDelete
 5. Rusina, Marjaana, Eila, Helinä - kiitos kommenteista :)

  ReplyDelete
 6. Kyllä se näyttää sulla olevan taito tallella <3
  Juur yhtenä päivänä hiplasin sinulta joskus tulleita helmiä, ne on ihania.

  ReplyDelete