10.3.07

Annies Song

*
Siruhelmet ovat olleet jollain lailla vaikea pala tähän asti. En ole tiennyt, miten niitä yhdistelisi.
*
Ihana ystäväni, 'Annie', inspiroi toiveillaan tämän setin, johon keräsin Suurta Rakkautta vahvistavia elementtejä ;-D Keräilin ja yhdistelin vihjeitä suurten tunteiden koruksi; rakkauden kiviksi mainitaan yleisesti tiedetyn ruusukvartsin lisäksi mm. granaatti, perinaisellinen ja hehkuvan intohimoinen korukivi.
Kulta on rakkauden metalli, sanotaan, joten siksi gold-filled välihelmet ja lukot sekä korvakorun osat. Sekä kaulakorun riipus että korvakorut ovat tyyliteltyjä naisfiguureja (kun ette kuitenkaan tunnistaneet, niin seli-seli)
Vuorikristalli on selkiyttämässä tunteita ja pitämässä niitä kirkkaina ja pysyvinä ;-D
Rannekorun vuorikristalli-nugetit hankin Pialta, ne ovat kerrassaan upeita, 10 mm:n kokoisia.
*
Harmittaa kun granaattien ihana väri ei koskaan näy kuvissa - nytkin ehkä parissa rannekorun sirussa tulee tuo oikea sävy esille.

7 comments:

  1. Anonymous10/3/07 12:25

    ihanat, granaatit on niin upean värisiä.

    ReplyDelete
  2. Anonymous10/3/07 14:51

    Setti on ihastuttava! Väriyhdistelmä on onnistunut ja naisfiguurit ovat hurmaavat!

    Ihanan tunteellinen koru :)

    ReplyDelete
  3. Anonymous10/3/07 14:54

    Oi kuinka upea! Granaatit on niin ihania ja niin vaikeita kuvattavia. :(

    Ollaan oltu näemmä saman materiaalin kanssa tekemisissä, sillä minäkin eilen siruilin, mutta purin purin ja purin. Toiset ne onneksi osaa homman. :)

    ReplyDelete
  4. Anonymous10/3/07 15:22

    Ihana setti!! Naisfiguurit ovat mainiot! Tykkään väreistä ja ylipäätään korun ideasta kovasti! Mutta silmäni havaitsivat jotain, joka on erityisesti mun mieleen... aivan ihastuttava....enkeli!! Tykkään!!!

    ReplyDelete
  5. Anonymous10/3/07 16:56

    Tosi kauniita! Itsekin muuten silmittelin noita vuorikristalleja, mutta ehdin ensin. :D Joten kiva nähdä mitä niistä syntyi. Ovat kyllä taattua Magsia nämä korut. :)

    ReplyDelete
  6. Kiitos, punastelen... Tajusin nuo tehtyäni, että 'Annie' kyllä toivoi hopeaa vaikka jätti minulle vapaat kädet :-) Joten tein sitten nuo seuraavan postauksen korut vaihtoehdoksi - saanpahan itsellenikin granaattia!!
    -Helise, minä teen aikalailla enkeleitä, etenkin korvakoruja kysytään paljon ;-D

    ReplyDelete
  7. Äläs nyt, äläs nyt, ettei muka tunnisteta. 'Ihan kuin neito, jolla on sellainen hovikaulus', melkein huudahdin ennen kuin edes luin tekstiä.
    Yhdyn edellisiin: setin väritys upea!

    ReplyDelete