3.3.07

Mielikuvia, unelmia

Fancy-jaspikset, unelmajaspikset (romantikon käännös) ovat erityisen monisävyisiä kiviä parhaimmillaan. HelmiQ:n nauhoista onnistuu aina löytämään aineksia hyvinkin erisävyisiin koruihin.
*
Halusin kehitellä jonkinlaisen perusmallin tuosta rannekorustani, jossa käytän hopeista putkihelmeä tai useampaa.

*
Ihastuin aiemmin Hill tribe -putkiin, jotka ovat hyvänkokoisia ja hiukan painokuvioituja, eivät liian siloisia ja kiiltäviä. Niinpä valitsin sellaiset tähän unelmajaspisten ja posliini- sekä valtamerijaspisten seuraksi.
Nuo putket siis sekä lukot Hill tribe -hopeaa, kivihelmien välissä Balin hopeaspacereitä ja violetin sävyisessä vielä pullea hopeasydän, sinivihreässä amatsoniitti-turmaliini-ovaali.
*
Harmittaa, että kuvissa eivät näy nuo kivien monet sävyt!! Ne ovat niin hennon vivaihteikkaita!
*
Aiemman postauksen karneoli-onyx-korun riipus roikkui liian alhaalla ja muutenkin reiätön nugetti oli liian epämääräinen. Tein uuden riipuksen karneoli-sydämestä, jonka käänsin 'syrjälleen'. Kieputtelu-spiraali toistaa lähelle sijoittuvien hopea-helmien kuviota.

*Lisäsin sunnuntaina vielä uuden kuvan rannekoruista; näissä värisävyt lähes oikeat , violetissa jaspis-ovaalissa ei näy sen lilahtava sävy.

3 comments:

  1. Anonymous3/3/07 23:45

    Jaspikset ovat kauniita kiviä joille kuvat eivät koskaan tee oikeutta.

    Sinun putkirannekorut ovat aina upeita, myös nämä kauniit yksilöt :)

    Upeaa työtä jälleen kerran!

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/3/07 00:08

    Jee, word verification näkyy taas. :) Kauniita putkirannekoruja! Tykkään myös tuosta kieputtelusta, istuu koruun tosi hyvin.

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/3/07 11:08

    Ihania rannekoruja!!! Putket ovat tosi kivat! Tykkään kanssa siitä kun on vähän "rosoista" :) Myös syrjällään oleva sydän -koru on kaunis, kieputtelu liittää riipuksen täydellisesti itse koruun!

    ReplyDelete