10.3.07

Spur of a moment


-Muistin kyllä edellisen postauksen granaatti-koruja tehdessä, että kyseinen ystäväni käyttää hopeisia koruja, mutta kun annoin tuon rakkaus-teeman viedä, niin valitsin kullan.
-Ilmeisesti kaipaan kuitenkin omaankin elämään noita granaatteja, niin syntyi sitten vaihtoehto-setti hopealla. Toinen seteistä siis jäänee itselleni.
-Kivinä granaattien seurana onkin nyt Swarovskin hiottuja kristalleja, kirkkaina AB-käsiteltyinä. Vain tässä kirkkaassa tuo hohto-käsittely on mielestäni riittävän 'vaatimaton' vaikka kyllähän nekin säihkyvät aika arvokkaasti ;-D
-Hopeaosat sterling-hopeaa ja oikein kirkkaaksi käsiteltyinä; löytyy tästäkin rannekorusta se enkeli, nyt sekä helma että pää ovat granaattia nekin.
-
-Granaattisirut edellisessä, Annies song-setissä, olivat Maarian korupajalta ja muut muodot molemmissa kimppatilauksista maailmalta.

4 comments:

  1. Anonymous10/3/07 21:39

    Pidän tästä, jos mahdollista, vielä enemmän kuin aiemmasta setistä :)

    Ihana.

    ReplyDelete
  2. Kiitos, Tiina :-)
    -Minunkin on vaikea päättää kumman toivoisin jäävän itselleni ;-D

    ReplyDelete
  3. Anonymous10/3/07 23:28

    Molemmat on kauniita, mutta ehkä tämä kuitenkin on himppusen verran kauniimpi.

    ReplyDelete
  4. Anonymous11/3/07 09:10

    Kahdesta mahdottoman kauniista, tämä saattaisi olla se kauniimpi! Ehkä..! Tykkään kuitenkin tästä (kuten aiemmastakin) kovasti! Tämän enkeli se vasta ihana onkin!! :)

    ReplyDelete