7.11.06

Romancing

*
Pyrin siihen, että tämä olisi viimeinen postaus tätä yltiöromanttista tyyliä - tiedän, että se todella ärsyttää joitakin!
*
Tällä kertaa korusetin promoottorina oli HelmiQ:n yläporatut makeanvedenhelmet, joihin on yhdistetty tsekkiläisiä fasettihelmiä ja Swarovskin pyöreitä kristallihelmiä.
*
Tässä kuvassa eri helmien violetit sävyt toistuvat kutakuinkin oikeina.
Rannekorussa on käytetty useammanlaista lasihelmeä, iso swarovskin pyöreä kristalli on sävyä ametisti ja kullatut osat sekä 12 että 24 kar. kultauksella; en ole kovin puhdasoppinen?!
*
Hullaannun useinkin käyttämään hyvinkin erilaisia helmiä, kun sävyt mielestäni löytävät toisensa. Kaulakoru on jotenkin niin herkkä, että pitäisin sitä, jos saisin uskoteltua, että tuo sävy minulle sopisi ;-) Onneksi puna-lilat sävyt käyvät niin monelle muulle!


6 comments:

 1. Anonymous7/11/06 22:27

  Oo-onpa romanttista! Kaulakoru on mun mieleen, se on taas tyylikäs, ei mitään liikaa :)
  Kati

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/11/06 22:36

  On romanttista, mutta ei todellakaan ärsytä vaan ihastuttaa taas kerran. Sävyt on kohdillaan. Mistäs lehdestä mä luinkaan, että nyt koruissa on kuuminta hottia yhdistää lilaa/ametistia kultaan. oli missä oli, niin näyttää toimivan. :)

  ReplyDelete
 3. Kauniita koruja ja enkuleita - minua ei ainakaan ärsytä yhtään, ihastuttaa vain :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/11/06 15:53

  Pidä sinä oma linjasi, se sopii sinulle!
  Tuossa rannekorussa on kauniita helmiyksilöitä. Voletti ja kulta sopii hyvin yhteen ja eikö niitä sävyjä ole kristinuskossakin?

  t.ninde

  ReplyDelete
 5. Anonymous8/11/06 19:01

  Ja pöh, mitä vikaa siinä romantiikassa on?
  Näin kun on jo kolme lasta sama ukko ollut kierroksessa jo 16 vuotta alkaa sitä alkuaikojen romantiikkaa taas kaipaamaan ja kaikki romanttinen on in!!!

  ReplyDelete
 6. Anonymous8/11/06 21:19

  Mäkin tykkään tästä setistä. Violetti on pop! ;)

  ReplyDelete