19.11.06

Rosalie

*
Harmaana päivänä kuvista tulee, mitä tulee?
*
Isomman, tai jos ollaan rehellisiä, varsinaisen jahkailu-projektin välipalaksi, kokeilin taas kerran ketjun käyttöä korvakoruihin. Tällä kertaa 14Kgf-korunosat, kun haluaisin löytää itselleni sopivan vaaleanpunaisen pilkahduksen ja käytän mieluummin kultaa :-)
*

*
Todella, näiden korvakorujen ruusut (lasihelmet) ovat vaaleanpunaiset vaikka tässä ihan muuta... näyttävät melkein hillan/lakan marjoilta? Swarovskit ovat kutakuinkin omanvärisiään kuvassa; light colorado topaz, vintage rose ja crystal golden shadow. Mahtui koruihin vielä ruskeaa akaattia ja punertavat lasifasetitkin. Ja nuo kullatut sydämet.
*

4 comments:

 1. Minä en näe kuvia, hööö.. :(

  ReplyDelete
 2. Sorry, Inkku! Kuva OLI välillä pois, kun yritin (turhaan) saada parempaa :-/

  ReplyDelete
 3. Ei se mitään, taisin olla hätäinen. :) IHANAN sydämelliset! Pidän itsekin pinkistä kovasti. :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous12/4/07 08:09

  Aika kauas sai mennä, että löysi jotain omannäköistään. Vaikka olisihan se barokkipunainen ihan kiva ollut ja ne turkoosit.... En jaksa enää kauemmas mennä ja katsoa, löytyykö pelkkää swarovskia. :)
  Minulla on joku luontainen "kammo" helmiä kohtaan. Löysin sille selityksen, kun eräs kivimyyjä kertoi, että yleensä paljon kärsineet ihmiset eivät halua lähelleen mitään, mikä on tuskasta syntynyt. Minusta se oli hyvä ja kaunis selitys.
  Kaunista päivänjatkoa!

  ReplyDelete