30.11.06

Tilauksesta rouvaseni/neitiseni ;-)

*
Kaksi eri ikäistä Ainoa on tämän päivän korujen kohteena.
*
Aikuinen Aino näki rubiinin punaisen Muranon lasisydämen ja halusi sen ehdottomasti kaulakoruun! En tiedä tuliko tästä kokonaisuudesta nyt liian punainen...
Tämä on ensimmäinen kokonaan linkitetty kaulakoru, jonka olen tehnyt, koska olen pitänyt näitä hiukan tylsinä. Kiitos tilaajan, ajatus muuttui tätä tehdessä: Jos jostain yksittäisestä korusta pidän niin paljon, etten raaskisi siitä luopua tai ainakin haluaisin itselle aivan samanlaisen, niin tämä on nyt sellainen.
*
Muranon lasisydämen lisäksi käytin Swarovskin crystal ab biconeja ja rubiininpunaisia sileitä lasikuutioita (jälkimmäiset HelmiQ:sta). Yksinkertaiset linkit ja lukko hopealankaa; kierteiset linkit olisivat tehneet korusta raskaan näköisen.
*
Haloo, tiedän ihailleeni tämäntyylisiä punavoittoisia koruja kahdessa eri blogissa, mutta en löytänyt niitä - saa ilmoittautua ;-)

*
Pikku-Ainolle, 6 v, toivottiin ensin enkeli-korvakoruja ja rannekorua. Puhelinkeskustelun aikana, materiaaleja valitessa, mummosta alkoi tuntua, että kaulakoru olisi mukava lisä; siihen kuitenkin tuo enkeli-ovaali oli liian raskas, joten käytin samaa pinkkiä ruusu-helmeä kuin rannekorussa.
*
Korujen piti sisältää ainakin ruusukvartsia ja halusin pikkuneidin silmiin lisäloistetta, mikä toivoakseni syntyy noilla makeanvedenhelmillä. Mv-helmet ovat edelleen Helmitaulun mauve-sävyn satsia.
Pikku-välihelmet japanilaisia siemenhelmiä, niin vaaleanpunaista, niin vaaleanpunaista! Lukot ovat toiveiden mukaan hopeiset ja korvakorujen koukut tein 0,4mm langasta, valmiit jättiläiskoukut tuntuivat hurjilta muun setin rinnalla!

7 comments:

 1. Mä rrrrrrakastan tota enkelisettiä! Siinä on kaikki kohdallaan, ihanat värit, ihanaihanaihana enkelikuva rannekorussa. Setin saaja ei voi muuta kuin rakastaa tätä! ;)

  ReplyDelete
 2. Uskon, että molemmat AInot on todella tyytyväisiä koruihinsa. Kauniita.

  ReplyDelete
 3. Tuo punainen sydänkoru on aivan ihana, punainen on niin hieno väri!

  ReplyDelete
 4. Ollapa taas pieni tyttö.. ;) Ihania, pikku-Ainon setti on herkän kaunis, varmasti tulee pitämään! Erityisesti pidin enkeliovaalista. Eikä kyllä moitteen sijaa isommankaan Ainon korussa. :) Kauniin keveä.

  ReplyDelete
 5. Aivan ihania koruja! Erityisesti pidän tuosta herkän kauniista enkelikorusta, tuli mieleen lapsuuden enkeli kiiltokuvat :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous1/12/06 17:51

  Tykkään tuosta sydänkorusta. Raikas ja hmmmm... punainen :)

  t.ninde

  ReplyDelete
 7. Kiitos taas kommenteista :-)
  -Ihan vaan tiedoksi; Minulla on aika monta enkeli-ovaalia ja parista voisin luopua ehkä... Sähköpostia, kiitos, jos kiinnostaa!

  ReplyDelete