28.11.06

Toivotonta...

*
Niinhän se on, että joskus ei vain mikään onnistu. Tänä iltana on tuntunut siltä :-/
*
Eilen ja tänään tuli ihastuttavia helmilähetyksiä ja tänä iltana oli aikaakin jotain yritellä. Vaan kun ei tullut niin mitään näkyvää!! Kaikki, mitä aloitin, alkoi muutaman helmen jälkeen tuntua niin väkisin yrittämiseltä, ettei määrää ei rajaa! Kahta eri rannekorua aloittelin; hopealanka-linkitettyä kaulakorua yritin jatkaa; uutuus-vaaleanpunaisille Hill Tribe korunosille yritin löytää seuralaisia: kaikki turhaan :-(
*
Pakko oli antaa periksi.
*
Sain aikaiseksi kahdet korvakorut, jotka olin luvannut jo ajat sitten tehdä. Kolmannet tein muuten vaan HelmiQ:n ihanaisista kuparinsävyisistä makeanvedenhelmistä.
*
Valokuvaaminen olikin sitten taas oma lukunsa...
Kuva vain viimeksimainituista korvakoruista, joissa kyllä värit ovat aivan kohdallaan: makeanvedenhelmien seurana hienot pietersite-yksilöt, joissa on uskomattoman monia kullanruskean/punertavan/harmaan ja keltaisen sävyjä. Tämä oli melkein ainut ei-jotenkin-heilahtanut-kuva... vino sekin.
*
Hyvää yötä!

4 comments:

 1. VOI MAGS! Kiitos ihanista ruusuista! Niistä syntyy heti jotain :D laitan sitten kuvatkin blogiin kunhan saan etsittyä sen johdon :)

  ReplyDelete
 2. Arvelinkin, että saattaisit pitää niistä ;-))

  ReplyDelete
 3. Ai sinä olet jo ehtinyt tilaamaan HelmiQ:n uutuuksia. Minä yritän vielä hillitä itseäni.

  Joskus ei onnistu mikään, se on vaan kummallista. Hyvältä nämä korvakorut kyllä näyttävät. :) Toisena illalla sitten paremmalla inspiraatiolla, jookos.

  ReplyDelete
 4. Toi kuulostaa niiiin tutulta, ettei saa aikaseksi mitään mukavaa!
  Musta tuntuu, että sellanen jakso on ollut jo pidemän aikaan minulla. Toivottavasti saan pian jotain aikaiseksi. Kivihelmiä kun alkaa olla jo niin paljon, että hävettää...

  ReplyDelete