24.11.09

Mitä tehdä!


Mitä tehdä huonon omatunnon kanssa! Huusholli pyytää hoitamista, mutta kun toisaalta on tullut luvatuksi korujakin valmiiksi. Hih, helppo valinta, tilauskorujen kanssa on tullut vietettyä aikaa yötä myöten.

Näitä seuraavia ei nyt kukaan ole tilannut, ellei omia ideoita lasketa myös tilauksiksi; ainakin näitäkin on aina pakko päästä kokeilemaan.
Harmittaa aika lailla tämä marraskuun hämäryys - yritän kyllä valita kuvaushetkeksi sen sydänpäivän puolituntisen, jolloin valoa tuntuu olevan hiukan enemmän, mutta mutta... Aina vaan kaikista kuvista tulee liian keltaisia tai liian sinisiä tai milloin mitäkin eikä kuvankäsittelykään paranna asiaa, hiukan kirkkaammiksi sillä kuvia saa onneksi.


Aikoja sitten olen kopioinut kuvakansiooni ilmeisesti jonkun amerikkalaisen korutaiteilijan mallin, mutta hyvällä omallatunnolla voin sanoa, että omani on kovin erilainen. Siipi-kuviohan sinänsä on kautta aikain ollut suosittu.

Siipi-kaulakorussa on kauniita pieniä kuukivirondelleja viistehiottuina. Lähes jokaisessa sitä kuuluisaa sinistä hohdetta, mutta ei tietenkään alla olevassa kuvassa. Isommat kuukivet ovat todella ihastuttavia viistehiottuja markiiseja, joissa on upea helmiäiskiilto. Pikku kuukiviä on myös ketjuosan koristeena.

Tähän koruun saattaisi patinointi sopia aika kivasti.


Toisenkin kaulakorun ketjuosa on rondellein koristeltu. Tässä Nyxin tyttäressä on todella harvinaisen kauniin sinisen sävyisiä viistehiottuja pikkuhelmiä ja riipus tuollainen pienempi ei-symmetrinen sydänkuvio.

Apatiitin sanotaan hillitsevän ruokahalua ja se pitänee paikkansa; ainakin tätä sinisen sävyä unohtuu katsomaan niin pitkään, että kaikki muu unohtuu!

Molemmista vielä kaulatorso-kuvat, vaikka ovatkin keljun kellertävät.


11 comments:

 1. Oi, kaunista!

  ReplyDelete
 2. Oi vitsi! Täällä oli taas vaikka mitä kaunista! En ole ehtinyt blogeja lueskella aikoihin. Nää viimesimmät ovat niin henkäyksen siroja ja kauniita!

  ReplyDelete
 3. Jestas!
  Tuo siipikoru ON IHAN USKOMATTOMAN IHANA!!! <3

  ReplyDelete
 4. Minä äänestän koruilun puolesta. Tosin pudonneet helmet löytää helpommin, jos huusholli on raivattu.

  Siipikorun muoto on hurjan elegantti! Nämä kummatkin on taas todella upeita! Jälleen kerran sopivat vuodenaikaan mainiosti.

  ReplyDelete
 5. Siipikoru on todella kaunis! Ja vaikka mitä ihanaa on taas ilmestynyt blogiisi - edelliset postaukset olen lähes missannut, koska en ole ehtinyt lueskelemaan blogeja. Ja saan niin kiinni tuosta, että kämpässä pitäisi tehdä jotain, mutta ei ehdi, koska on "pakko" tehdä koruja...

  ReplyDelete
 6. Kiitos, kultaset, kommenteista :-D
  Juu, korujen tekeminen on 'pakko'-työtä :-) :-D

  -Siipikorusta itsekin tykkäilen, se on nyt kaulassa 'koekäytössä' ja kiltisti käyttäytyykin.

  ReplyDelete
 7. Siipi-koru on kaunis ja herkkä.

  Välillä näin ennen joulua varsinkin, korujen tekeminen on "pakko-työtä" ihanaa, mutta takaraja painaa päälle. Tiedän tunteen.

  Ja kuvaamisharmituksen myös. Uus kamera ei auta, jos kuvaaja on vanha P***a. ;)

  ReplyDelete
 8. Ihanan kauniita ja herkkiä koruja<3
  Upea kuva myös tuossa blogin bannerissa, vai mikä se nyt on =)

  ReplyDelete
 9. Enkelinsiipi on ihku ihana....

  ReplyDelete
 10. Kiitos kaikille :-D

  ReplyDelete
 11. Löysin blogisi erään ystäväni kautta. Kyllä sitä osaa jäädä sanattomaksi usein muiden koruista =) Siipukoru olisi juuri kuin minulle tehty =)

  ReplyDelete