22.11.09

Sunnuntain kuvia

Parisen kuukautta etsiskelin sopivia posliinihelmiä. Kun niitä ei sitten kuitenkaan löytynyt, niin tämän päivän sininen koru onkin kehkeytynyt noiden hienojen lucite-ovaalien ympärille. Korun saaja pitää vanhasta (ja kai uudemmastakin) sinivalkoisesta posliinista, joten nuo värit olivat lähtökohta.

Posliinia korussa on nyt parin helmen verran ja lintu ja kala ovat posliinia myös. Luciten henkeen sopii lasi, pienet helmet sitä ja mukana on myös muutama himmeä sodaliitti-helmi. Ja riipuksen hopeoitu lusikanvarsi kuvaa, kuinka nuo lintu ja kala nyt viihtyvät yhteisen pöydän ääressä ;-D sillä tämä koru oli uutukaisen aviomiehen lahja nuorikolleen. Sydänlukko sinetöi sopimuksen yhteisistä hetkistä.
Viimeinen taidelasihelmi-erän unikoista. Rannekorun kahdeksankulmaista lamppuhelmeä ympäröivät kiiltävän mustat viistehiotut onyxit ja hiukan rouheat punaiset korallikiekot. Lukoksi valikoitui Swarovskin jet-sävyinen kristallineliö. Koru on massiivisen tuntuinen, sillä onyxit ovat kooltaan 7x10mm.

9 comments:

 1. Yksilöllistä kauneutta ja hyviä ideoita.

  Kävin uudelleen Etsyssä ja tipusia tuntui olevan paljon, eli ne on varmaan sitten kovinkin pop. :D

  ReplyDelete
 2. Taas niin kaunis romanttinen tarinakin tähä oikeasti liittyy ja koru on aivan ihana. Niin tyypillisen kekseliästä Magsia että.....Ja rannekorussa jopa mystisiä piirteitä, ainakin minun silmissä, tiedä sitten toisten :)

  ReplyDelete
 3. Tätä ennen luulin, etten tykkää sinivalkoisesta, mutta mieli muuttui kun näin tuon ylemmän kuvan. Upea!!!

  ReplyDelete
 4. Ekassa korussa on huikean hieno toteutus, todella kaunis. Upea on myös rannekoru.

  ReplyDelete
 5. Kauniita koruja molemmat :)

  ReplyDelete
 6. Komeat korut syntyivät noista lucitehelmistä :) Minusta ne ovat ihanan vanhanaikaisen näköiset, sininen ei vain ole mun väri.

  ReplyDelete
 7. Kiitos, kamut :-)

  -Anu, minä arvasin heti, kun nuo sun myynnissä näin, että sopivat tähän koruun!

  ReplyDelete
 8. Tämä punainen on upea väriltään..

  ReplyDelete
 9. OOO WAU !!
  Toi rannekoru on ihanan dramaattinen <3

  ReplyDelete