17.5.10

Luontoretkiä

Kävin tänään jo aikaisin kävelemässä yhden ihanista luontopoluistani. Se kulkee ihanassa mäkisessä metsämaisemassa välillä rantaa tavoitellen. Siellä ei taida kukaan muu kuljeksia, koska nytkin sain viihtyä suloisessa linnunlaulussa aivan itsekseni.
Yllätyksekseni näin yhdessä reitin suojaisassa poukamassa härkälintu-pariskunnan. Voi iloa, en ole vuosiin onnistunut näkemään tuota mielenkiintoisesti ääntelevää, kauniin väristä lintua. Arvelen, että niillä on pesä jo rakennettuna ja munat munittuna, koska hurjan iso harmaalokki liikuskeli samoilla vesillä, se munarosvo!

Sain postia. Olin tilannut aivan vaihteen vuoksi pronssi-osasia ja lasihelmiä ja ihastuin ylenmäärin tähän lähetykseen.
Lasihelmiä ympäröivät pronssihatut antavat safiirinsinisille helmille todella ihanan vanhahtavan sävyn. Korvakoruissa on siniset niobium-koukut.
Olen jo aikaisemminkin pitänyt pronssin väristä ja tuon riipus-medaljongin löysinkin nerik-kätköistäni. Sen kuva on nyt väliaikainen, ostaja saa sitten valita mieleisensä ja käsittelen sitten vasta päällystysaineella. Nyt kuvassa on pienen neitosen rusettisomisteiset kengät. Medaljonki myös aukeaa ja sisällä on paikka vaikka kahdelle valokuvalle. Aah, niin romanttista :-)

'Sonetti linnusta'

12 comments:

 1. Näissä on todella ihanan vanhahtava tunnelma, romanttinenkin.
  Korviskuvassa erityisesti huomaa miten pronssi tykkää juuri tästä sinisestä. Melkein tekis mieli kirjoittaa tämä viesti joillain koukeroisilla, kauniilla kirjaimilla.

  ReplyDelete
 2. Oo miten kauniisti sanottu 'pronssi tykkää tästä sinisestä' :-D Kiitos Vikki, se on just niin.

  ReplyDelete
 3. KUOLAUS! Aivan ihanat! Tuo riipus, ja väritys ja kaikki. Ihanat!

  ReplyDelete
 4. Kertakaikkisen upeat!

  ReplyDelete
 5. Hei vaan pitkästä aikaa. Tulin kurkaamaan tänne ja sama meiniki jatkuu,eli kauniiden korujen loihtiminen. ihanaa katseltavaa :)

  ReplyDelete
 6. Tää on niin harmoonisen kaunis kokonaisuus.

  ReplyDelete
 7. Voisin kuvitella nämä korut jollakin kauniilla entisaikain herttuattarella, kun hän lähtee salaiseen kohtaamiseen. Rakastettunsa kuvan hän kätkee medaljonkiinsa. Kupari on kaunista.

  ReplyDelete
 8. Kiitos kamuset kommenteista <3

  ReplyDelete
 9. Tulin tänne vastavierailulle, ihanaa kaunista olet jälleen tehnyt. Aivan ihastuttava setti.

  ReplyDelete
 10. Kiitos, Valokki :-) Sinulla on Valokin kiteet -blogissa niin upeita luontokuvia, että taas kehotan muitakin tutustumaan!

  ReplyDelete
 11. Onpa, onpa ihanainen liittouma! Ja uusimmassakin postauksessa. :) EI voi kuin tykätä!

  ReplyDelete
 12. Kiitos Inkku :-)

  ReplyDelete