4.5.10

Rukousnauhoja ja korusetti morsiamelle

Voi! Anteeksi, että valitan, mutta kyllä minusta on niin ikävää, kun sataa isoja räntälettuja, jotka kastelevat kaikki vaatteet alta aikayksikön! En minä halua tällaista toukokuun säätä.

Ja koko maisema on taas harmaa, lähes pimeä eikä kuvien ottamisesta mitään tule. Silti uhallakin laitan esille näitä valmistuneita.

**
Rukousnauhoja on niin mieluinen tehdä, meditaatiota koko 'työ'.
Mieshenkilölle tumma onyx-nauha ja naisille vaaleaa helmiäistä. Pienemmistä helmistä tehty tumma nauha meni sekin naiselle, joten ei tässä mitään sukupuolijakaumaa värien perusteella aikaan saada. Helmiäisnauhoista granaatti-versio on kaupassa, savukvartsi-versio oli tilaustyö.


**
Ja sitten varsinaista harmitusta! Olisi niin ihana, jos saisin joskus kuvatuksi näiden valkoisten/kirkkaiden korujen koko kauneuden vaan kun ei. Siksi nytkin tulee tällaisia raakile-kuvia, vaikka korut onnistuivat omasta mielestäni yli odotusten ja makeanvedenhelmet ovat aivan uskomattoman kauniita täällä tosielämässä! Samoin nuo mustat granaatit viisteineen hohtavat itkettävän suloisesti.

Hopeaosia patinoin, valmisketjut jätin kirkkaiksi. Kuvissa nyt ei tietenkään näy, että nuo ikuisuus- tai ääretön-merkit on tehty kierteisestä neliölangasta, mutta se sulautuu kauniisti tuohon valmisketjun kuvioon.
Kaulakorun makeanvedenhelmet ovat kohtalaisen isoja, 9-10mm, koru on muuten lyhyt, melkein panta.
Rannekorun helmet ovat pikkuruisia, millin parin kokoisia ja rannekoru on kokonaisuudessaan hyvin hento; tuo musta granaatti-riipus liikkuu siinä vapaasti.
Setti hakee vielä nimeään, mutta näihin sopii kauniisti aiemmin noista isoista mv-helmistä tehdyt Lumi-korvakorut.


Harvoin teen morsiamelle suunnattua korua ilman, että joku on sellaisen tilannut, mutta tätä settiä tehdessä ajattelin hennon, modernin naisen hääjuhlaa.
*

7 comments:

 1. Helmet :)
  Hieno idea yhdistää patinoitua kirkkaaseen hopeaan.Huiman kaunista jälleen.

  ReplyDelete
 2. Rukousnauhat ovat aina jollain tavalla puhuttelevia.. kauniita ovat.

  ReplyDelete
 3. Näitä sun rukousnauhoja katsellessa tulee olo, että multa puuttuu jotain. Nimittäin rukousnauha! Ihan älyttömän kivoja kaikki.

  ReplyDelete
 4. Minusta tuo morsiamen setti on upea! Samaan aikaan vanhahtava ja moderni.

  ReplyDelete
 5. Makeanvedenhelmistä saa kyllä kaikkein kauneimmat ja herkimmät hääkorut, aivan ihana setti.

  ReplyDelete
 6. Kiitos teillen :-)

  ReplyDelete
 7. Taas kolahtaa kovasti nuo rukousnauhat! Ja voin hyvin kuvitella morsiamen joka tahtoisi nuo korut häihinsä <3

  ReplyDelete