5.6.12

Päivän sana: kiitos

Onpa varmaan jokaisen kohdalla niitä päiviä, jolloin... kaipaa pelastusrangasta tai pelastavaa enkeliä. Mikä ihana tunne, kun tilanne selviää, kun se käden ojentaja löytyy! Tilanteen selvittyä on helppo huokaista: kiitos!

***

Useita korukiviä kutsutaan syystä tai toisesta enkeli-kiviksi. Yksi niistä on sitä jo nimensäkin puolesta: serafiniitti, jonka syvänvihreässä pohjasävyssä kulkee kauniita hopeanhohtoisia sulkakuvioita. Kaikki eivät tietenkään pidä vihreistä sävyistä, mutta värinä sen sanotaan rauhoittavan ja hoitavan sekä uudistavan koko kehoa.


'Pelastava enkeli' -kaulakorun keskipisteenä on iso, upea serafiniitti-kivi, jonka vierelle liitin paksusta hopealangasta muotoilemani tummaksi patinoidun siiven. Myös kaikki muut korun metalliosat ovat sterling-hopeaa tummaksi patinoituna. Helminä korussa on serafiniitin kaverina labradoriittia, jälleen kerran suloisesti hohtelevia sopivan valon langetessa.


Lyhyt koru asettuu kaulalle napakasti, tuo riipuskivi pääsee todella oikeuksiinsa, framille ;-D Kummastakin siivestä ojentuu pelastusrengas.

***
Posti kolahti, mikä tarkoittaa, että todennäköisesti sain Korukoplan nappihaasteen nappeja!! :-D Otan kuvaa myöhemmin tänään.


Tässäpä nämä nappi-ihanaiset!
Korukoplan uusin haaste siis on nappien käyttäminen koruissa ja nyt on parit arvottu ja nappeja lähetelty; luulen, että melkein kaikki ovat napit saaneet ja koruja näemme sitten 17.6.

Outiriina lähetti minulle nämä inspiroivat napit, katsokaa tuota poronsarvi-nappia, tai isoa keraamista nappia, huikeaa!

14 comments:

 1. Oi oi oi, miten kaunis! Enkeleitä sinunkin päivääsi!

  ReplyDelete
 2. Aivan ihana! Jotenkin herkkä ja näyttävä yhtä aikaa.

  ReplyDelete
 3. Kaunista jälkeä olet saanut aikaan. Itsekö porasit reijät kiveen, jotta sait siiven kiinni?
  Ajattelin pari päivää sitten tilata tuota enkelikiveä,mutta sitten muistui mieleen pankkitilini saldo! :)
  Toivottavasti sait postista napit ja inspiraation samalla.

  ReplyDelete
 4. Ai miten kaunis kivi ja jännä rakenne korussa !!

  ReplyDelete
 5. Tosi hienosti ideoitu tuo riipusjuttu. Lopputulos on kaunis ja tasapainoinen. Ja tykkään vihreästäkin.

  ReplyDelete
 6. Rakastuin tuohon vihreään♥. Juuri oikeaa sävyä syksyn värikartan omaavalle. Ihana kuulla, että enkelit ovat kuuluneet päivääsi.
  Ihania nappeja, ihana nähdä millaisen lopputuloksen niistä loihdit.

  ReplyDelete
 7. Kaunis kivi tuo serafiniitti, tosiaan siinä on ikään kuin pieniä sulkia.

  Nyt nappituotoksia odottelemaan! :-)

  ReplyDelete
 8. Voi kuinka ihana uusi kivituttavuus täältä taas paljastuukaan. Olen alkanut tässä viime aikoina haalia juuri erilaisia "uniikkeja" kiviä, joilla olisi jotain tarinaa taustalla kerrottavanaan. Jopa niitä ihan ns. perusmollukoita. Tämä on kyllä todella kaunis.

  ReplyDelete
 9. Aivan mielettömän hieno ja erikoinen koru! Voih, nappihaaste meni minulta ihan ohi. Olisi ollut just nappi mulle, kun olen niistä napeista niin innostunut nykyjään.. :(

  ReplyDelete
 10. Ainiin ja hei! Nekan blogissa kyselit sellaisten messinkisten sydänaihioiden perään. Multa saattais niitä vielä löytyä, jos olet kiinnostunut. Piti laittaa sulle jo meiliä, mutta unohtui :( Yritän illalla muistaa, kun kotiin pääsen. :)

  ReplyDelete
 11. Ok. Kiitos vastauksesta :)

  ReplyDelete
 12. Voi, miten kaunis! <3

  Toivottelen mukavaa viikonvaihdetta :)

  ReplyDelete
 13. Jopa olet upean ja uniikin korun taituroinut serafiniiteista. Ei takuulla löydy toista samanmoista.

  ReplyDelete