7.3.13

Torstai toivoa täynnä

Mistähän tuo otsikon sanonta on saanut alkunsa? Käytän sitä, vaikka se kuulostaakin jotenkin, hmm, alistuneelta toiveikkaan sijaan. Ehkä pitäisikin ajatella "tee, älä toivo!" - tosiaan, olen joskus aiemmin levittänyt mottoa 'toivomuksista pyrkimyksiin', sama juttu eri sanoin.No mutta, tänään, jos ehdin näiltä vakavilta pohdinnoiltani, otan käsittelyyn yllä olevan kuvan korut. Ne kaipaavat muutosta. Jos olen rehellinen, niin olen sen tiennyt jo korun valmistuessa, ainakin alitajuisesti. Tsaroiitti-riipus tulee muuttamaan muotoaan ja larimar-riipukselle etsin uudet kaverit turmaliiniheishien tilalle. Tuosta kolmannesta en vielä tiedä, ehkä se muuttuu rannekoruiksi.


Alemman kuvan korut puolestaan ovat tarjolla reilusti alennettuun hintaan; toivotan iloa päivääsi!


*
Myöhemmin samana päivänä:
En viitsi uutta postausta laittaa, lisään tähän kuvat rannekorusta, joka lyhentyi siis kaulakorusta sekä aiemmin muutoksen kokeneesta rukousnauhasta, johon vaihtui tuo keskusosio pienemmäksi sopimaan paremmin pikkuisen ristin kaveriksi.

 Nämä molemmat siis vapaina.

*
J.k. Kommenttien valvonta käytössä toistaiseksi; älä siis säikahdä, jos kommentti vaikuttaa katoavan...

13 comments:

 1. Nuo on niin upeita koruja kaikki! Vesi kielellä odotan tuunausta:)

  ReplyDelete
 2. Anonymous7/3/13 13:58

  Kiitos Mags, huomenna sitten Luostarissa kellot soivat!

  ReplyDelete
 3. Jännityksellä odotellaan! Itsellänikin on muutaman kerran käynyt samoin, että kun koru on valmis, niin siinä vaiheessa jo tietää, että se lähtee purkuun. Mutta mikä kumma siinä sitten on, että sitä ei voi purkaa saman tien pois pyörimästä. Itseni kohdalla ainakin kyllä kuvittelen sitä joskus käyttäväni :)

  ReplyDelete
 4. Ihanainen tuo käsikoru ja rukousnauhan helmet upean väriset... upea upea. Joo, välillä se vaan on tätä, kahtelet jälkikäteen kättes tuotoksia ja tietää, ettei se vaan toimi. Vaan onneksi voipi tehdä uutta ja uudistaa!

  ReplyDelete
 5. Olen varmaan ennenkin "tykännyt" uusittavaa tsaroiittikorua, mutta ei ole varaa sitä pelastaa. Onneksi siitä syntyy jotain vähintään yhtä ihanaa :)

  ReplyDelete
 6. Kaunis tuo rannekoru, vaikka tykkäsin kyllä alkuperäisestä kaulakorustakin. Rukousnauha on upea, todella hienon värinen.

  ReplyDelete
 7. Oi, kaunis rannekoru. Herkkä mutta voimakas.

  ReplyDelete
 8. Olen tykännyt kympillä tuosta tsaroiittikorusta, mutta kaikkea ei vain pysty ostamaan. Mun mielestä siinä ei ole mitään korjattavaa. Jännä nähdä, mitä sille teet. :D Kaikki muutkin korut kovin kauniita. Tuo uudeksi rannekoruksi muokattu on aivan ihana myös. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Suntsa, vain riipukseen hiukan aion kajota... :-)

   Delete
 9. Anonymous8/3/13 09:32

  Hyvää naistenpäivää Mags rakas! <3

  ReplyDelete