22.3.13

Onnellisuutta, valoa, tulta!

Tässä meni jo tasa-arvon päivät ja talvipäivän seisaukset eli kesää kohti! Olin myös erittäin ihastunut ja onnellinen, kun kuopukseni syntymäpäivästä lanseerattiin kansainvälisesti Onnellisuuden päivä :-D


Varmaankin kysytyin yksittäinen koru nyt alkuvuonna on ollut tämä 'Valpas susi'
Tein sille jo sisarkorunkin, mutta päädyin kyseistä korua sitten tuunaamaan lähemmäksi tuota Valppaan olemusta, koskapa siitä niin paljon toiveita tuli. Minähän en tosiaan tee kahta samanlaista korua, yksistään jo siitä syystä, että en tilaa helmiä ja osasia tusinoittain! Mutta samaa henkeä voi koruhin toki tavoitella.

Tässä siis uusi versio korusta 'Fire within' - sudenpää tulenväristä korallia, muut helmet turritella-akaattia, vuorikidettä ja riipuksessa hehkuvan salaperäinen karneolikimpale sekä vuorikidepuikko.
Huomio! Tämä koru on nyt vapaana kaupassa enkä käynyt sitä kenellekään erikseen varaamaan - ensimmäinen kiinostunut sen saa. Päitä on pöydällä ( ;-D ) vielä pari kappaletta, joten ne teen aivan lähiaikoina koruiksi, sitten pidän taukoa tästä aiheesta.

Ihanaa tulevaa ulkoiluviikonloppua!

11 comments:

 1. Tänäänkö se onnellisuuden päivä on? :) tosi upea koru, nuo päät on ihan huippuja ja tuo karneoli-vuorikide yhdistelmä ihan mahtava... Olis nuo kivet kyllä yksittäinkin upeita mut näin ne puhkee kukkaan oikeen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ee, onnellisuuden päivä on 20.3. Mutta on tänäänkin onnellinen päivä :-D

   Delete
 2. Anonymous22/3/13 13:48

  Ihania nämä valppaat sudet ja itse missasin ostaa niitä itselleni Helmetin kirppikseltä.Tuo on uusi tuttavuus turritella-akaatti.Tosi kiva koru.Tykkään.

  ReplyDelete
 3. Anonymous22/3/13 16:10

  Kaunis on koru ja skeptikoille voin todistaa että Mags valjastaa niihin sellaiset voimat joissa todella on henkeä. Eilen sen huomasi kun Susi oli pois kaulasta. (Ruma sana) meni. Uskokaa pois niin nuo ei ole tästä maailmasta joten kannattaa hommata.

  ReplyDelete
 4. Nämä susikorut on niin uljaat:-)

  ReplyDelete
 5. Paljon hienoja yksityiskohtia, niinkuin tuo karneoli ja vuorikristalli, ja tietysti susi. Ja värit on ihan lemppareita.

  ReplyDelete
 6. Nämä susikorusi ovat niin upeita, tässä tämänkertaisessa erityisen hienot värit <3

  ReplyDelete
 7. Olin niin onnellinen, kun kerkesin saamaan yhden myymäsi sudenpään tuolta kirppikseltä. Ajattelin tehdä siitä miehelleni jonkun amuletin tapaisen. Mutta kuinkahan käy; pystynkö siirtämään tuota henkeä, josta Peppone mainitsee... :D Olen nimittäin ostanut Magsilta jo monta ´johdatuskorua´, joten ymmärrän kyllä, mistä Peppone puhuu.

  Niin ja siis; tämä(kin) koru on huikea!

  ReplyDelete
 8. Ihana, en ihmettele että on kysytty malli! Tumma ja voimakas, mutta nuo utuiset vuorikristallit (tai vuorikide) tuo ihanan seesteisen kirkkauden.

  ReplyDelete