7.4.11

Past life and Future


Ehkä olen joskus ollut tai ehkä tulen olemaan, lintu, pöllö, tornipöllö... Ujo sellainen ;-D
'Ujo' on taiteilijan, Akvamarinin, antama nimi tämänkertaisen kaulakorun riipukselle, jonka pyysin muovailemaan oitis korvakoru-osaset saatuani. Akvamarin väittää, että tilaan mahdottomia, mutta höps, hänhän muotoilee ilmeisesti aivan mitä vain!

I might have been an owl in some past life, or perhaps I will be in a future one. I love owls and an artistic fellow-blogger makes them to me. For this necklace I only needed two white turqoise beads and silk ribbon to add to her owl-pendant and egg-beads, made of polymer clay.
Ain't he just cute, looking from behind his wing?


Tähän kaulakoruun lisäsin Akvamarinin helmien seuraan vain jo tarkasti etukäteen valitsemani kaksi valkeakirjavaa turkoosihelmeä ja silkkinauhan, sattuipas sopiva sävy.

Viime aikoina on syntynyt niin monta korua itselle, että seuraavien täytyykin sitten olla jo muille! Työpöydällä on mm. farkkusinistä.


**

19 comments:

  1. Nuo pöllöt on niin ihania, että!!! Kyllä Akvamarin osaa!! Ja sä oot osaset yhdistänyt upeasti <3

    ReplyDelete
  2. Pöllöt on kyllä tosi söpöt ja kyllä tuo mielestäni ujolta tornipöllöltä näyttää tai sitten se vaan nukkuu pää siiven alla:-)

    ReplyDelete
  3. Kylläpä mätsää hienosti kivet, munat ja pöllöt :)
    Mietin tuossa just yhtenä päivänä, että mahtaakohan kenelläkään koruilijalla olla rakennekynsiä. Itsellä kun tulee viilattua kynnetkin tyngiksi samalla kun viilailee korunosia :D Geeli-lakkauksesta en ole kuullutkaan.

    ReplyDelete
  4. Kiitos, kamut ;-)

    (Sole, mulla on ollu rakennekynnet useaankin otteeseen, ei mitään ongelmia korunteossa; nämä on nyt kuitenkin 'luonnollisemmat' ja aika uus juttu.)

    ReplyDelete
  5. Oi miten soma! Jos tuo ei kiinnitä ihmisten huomiota, niin ei mikään!

    Minulla on rakennekynnet, ja vielä aika pitkät sellaiset! Kokeilin olla ilman, ja sormenpäät meni niiiiin kipeäksi heti.

    ReplyDelete
  6. Ihana! Aivan ihastuttavan suloinen ujo pöllökoru.

    Jos sinä Mags olet ollut tai tulet olemaan pöllö, niin minä olen ollut tai tulen olemaan joku pikkulintu. Joku kauniinvärinen, kun pidän niin väreistä (tämä omana toivomuksena, jos asiaan voi vaikuttaa). . . =oD

    Minä nimittäin pidän suunnattomasti linnunpöntöistä, oikeista, koristeista, puisista, metallisista, paperisista. Pönttö kun pönttö.

    Ja sitten pidän siivekkäistä; sudenkorennoista, perhosista, leppäkertuista, kärpäsistä. Ja nehän ovat kaikki lintujen ruokaa. Joo. . . Mutta ne vaan ovat niin suloisia.

    Itse en keksinyt tätä ajatusta, vaan se tokaistiin minulle kun kerroin linnunpönttötykkäämisestäni. . .

    ReplyDelete
  7. Ujo on sitten niin kaunis, nauha kaunis kuin mikä. Eihän tuollaista voi muille antaa ;D

    Mulla on ollut lyhyet rakennekynnet ja ne oli ihqut. Valittettavasti ammantinvalinnallisista syistä niiden käyttö on kielletty :(

    ReplyDelete
  8. Ei pöllömpää, ihastuttavat pöllöset, linnut ovat minullekin tärkeitä olentoja. Ihanasti olet saanut niiden salaperäisyyden ja kauneuden esiin korussasi.

    ReplyDelete
  9. Kyllä Akvamarin osaa, wau ja sinä yhdistät siihen loput tarvittavat hienoksi kokonaisuudeksi!

    ReplyDelete
  10. Kiitos, Mags, kauniista sanoistasi! Olen hurjan iloinen siitä, että Ujo sai lentää luoksesi! :-) Ihanan herkän kokonaisuuden siitä taioitkin.

    ReplyDelete
  11. Aivan ihana tuo pöllö! Ja hurmaava koko koru!Tulee mieleeni ne Harry Potterin elokuvat!

    ReplyDelete
  12. Vau, ihanat helmet ja upea koru, hyvin puhalsit siihen elämän.

    ReplyDelete
  13. Huhuuu miten ihanan korun teit tästä, ihan täydellisen yhteensopivat helmekset Akvamariinin taideteoksiin.

    ReplyDelete
  14. Mahtava kokonaisuus! Helmien ja pöllön värit sopii niin hienosti yhteen :)

    ReplyDelete
  15. Näissä sun kuvissa näkyy paljon paremmin, kuinka hienosti ja taidolla pöllö on tehty. Vai liekö sen ympärille rakennettu koru, joka korostaa pöllöä. Kaunista ja tyylikästä yhteistyötä naiset!

    ReplyDelete
  16. Tämä pöllöhän on ihan sielukas!
    (lässytän täällä)
    Eipä kauniimmaksi tätä kokonaisuutta enää taitaisi saada!

    ReplyDelete
  17. Kiitos kaikki armahaiset kommenteista <3

    Katri, ja Vikki, luulen, että taustan luontokuvakin antaa Ujolle lisäilmettä; näkisittepäs sen hämillisen, samalla ilkikurisen ilmeen livenä!! Siis, kuten olen niin monesti sanonut: Akvamarin on Taiteilija :-D

    ReplyDelete
  18. Ihana ujo.. ja miten kaunis korukokonaisuus :)

    ReplyDelete
  19. Kiitos, Kati; me lähtään Ujon kaa nyt messuille ;-)

    ReplyDelete