23.8.12

October Fest, syksyhaaste


Sanoin aiemminkin, että kansainväliset helmivaihdot ovat mainioita. Syntyy uusia ystävyyksiä, pääsee näkemään hiukan tästä meidän tavanomaisesta meiningistä poikkeavaa toimintaa ja toinen toistaan upeampia koruja.


Nyt edellinen helmivaihtokaverini järjestää syksyn, halloweenin ja kaikenlaisen ilottelun kunniaksi haasteen nimeltä 'October Fest' blogissa Jewel School Friends. Kannattaa käydä tutustumassa ja ilmoittautumassa mukaan, arvontaakin luvassa! Kuvaa yllä painamalla pääsette kyseiseen blogiin. Ja huomio, jakaa voi siis korukuvien lisäksi vaikkapa itsetehtyjä kortteja, hyvän reseptin tai valokuvan ruskamaisemasta! Juuri sen, mihin oma aika riittää tuolloin lokakuussa, mutta eiköhän syyshelmiä oo jemmassa sen verran, että voi nyt jo korunkin aloittaa...Julkistuspäivä on 28. lokakuuta.

 Luudalla lentäköön se, joka sopivan löytää ;-D

***


Ihan vain 'iloksenne' laitan yhden halloween-korun, jonka tein syksyllä 2010 Korukoplan haasteessa, Buu-huu!6 comments:

 1. Eli tässä ei nyt vaihdeta helmiä? Vain jaetaan oma syksyinen koru tms?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin juuri, ja aikaahan on tosi paljon ja varmaan niitä syksyisiä ja jopa halloween-koruja ja kortteja ja ruokia ja vaikka mitä syntyy :-D Siis helppo osallistua!

   Delete
  2. Pitääpä käydä osallistumassa:)

   Delete
 2. kiitos Mags !!! on ollut hauskaa seurata näitä kansainväliiä tuulahduksia blogisi kautta ... paljon ideoita, värikylläisyyttä, uutta ...

  ReplyDelete
 3. Kiva postaus! Ja muistan tuon korun elävästi!

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkistä. Täytyypä käydä tutustumassa.

  Joo, mäkin muistan tuon Buu-huu -korusi vallan hyvin, oli (pitkäksi venähtänyt) korufaniuteni kuherruskuukausi menossa. :D

  Ps. Mitenkähän tuon Korukoplan helmivaihdon mahtaa käydä? Onko osallistumisinto liian pieni...

  ReplyDelete