25.8.12

Opetellaan uutta!

***************************************************************************

Syksyn alku kai on iskostunut mieleen koulun alkuna, aikuisenakin uudet asiat ja niiden opetteleminen kuuluu jotenkin juuri tähän vuodenaikaan.

Jo Bead Soup -helmivaihtoon yrittelin nauhan solmimista itselle uudella tavalla. Silloin oli varmaan intoa liikaa ja lisäilin perussolmuun omia twistejä, ei hyvä.

Eilen illalla kokeilin tätä 'square knot' -solmeilua uudelleen ja päätin pysyä aivan perusmallissa. Onnistuin omasta mielestä hyvin! 


Käytin nahkanauhaa ja valitsin värit, tumman sinisen ja luonnonvalkoisen, rannekorun keraamisen korulinkin mukaan. Nancy Schindlerin keraamista osasta oli nyt jemmattu riittävän kauan, sen kaveriksi löytyi toinen piilon vieressä ollut helmi, Jewlie Beadsin etsattu lamppulasihelmi. Metallirenkaat hopeaa, osa juotettu, osa avoimia. 
Koru on ranteessa mukavan pehmeä.

Ei varmaan pitäisi... mutta laitan epämääräisen kuvan siitä ensimmäisestä yrityksestä - heti kun saan tuota nahkanauhaa sopivan värisenä, tämäkin rannekoru pääsee uusintakierrokselle, tuon nappilenkin osasin tehdä sievästi. Sininen nahkanauha oli huono valinta vihreän vierelle. Mut hei, virheistä oppii!8 comments:

 1. Ope antaa nyt tästä viimeisestä korusta 10+. :) Tajuttoman hieno; hienostunut, tyylikäs ja nuorekas samalla kertaa. Ja kuvat paljastavat selvästi, että harjoitus todellakin tekee meestarin. :D

  ReplyDelete
 2. Nahkanauhakauppaesto??

  ReplyDelete
 3. Koulun alku on saanut sinutkin opettelemaan uutta, minun rannekoru opettelukin päätyi blogiini. Uusiin asioihin kannattaa paneutua kun näin hienoa jälkeä syntyy :D

  ReplyDelete
 4. ihana :) ja ehkä kaikkien olisi hyvä laittaa harjoittelukuviakin blogiin aina silloin tällöin, niin meille harrastelijoillekin tulee hyvä mieli... ;)

  ReplyDelete
 5. Kiitos tuosta harjoittelukuvasta! Antaa toivoa myös minulle:)
  Tämä koru on NIIN IHANA♥
  Ihailen aina näitä sinun riipusosiasi. Mistä löydätkin näin erikoisia ja upeita. Sinulle on vielä annettu lahjakkuus yhdistää ne upeasti johonkin ihan erilaiseen.

  ReplyDelete
 6. Nyt kyllä pläjäytit sellaisen käsityönäytteen, että oksat pois. Mielettömän siisti käsiala! Ja hieno sommitelma kaupan päälle!

  ReplyDelete