16.8.12

Lahjontaa********************************************

Saan aina silloin tällöin pyynnön tehdä korulahjan 'kolmannelle osapuolelle' eli minulle kirjoittava henkilö tilaa korua omalle ystävälleen. Tällaiset tilaukset kiehtovat minua. Saan yleensä vihjeitä värimaailmasta ja korun saajan luonteesta. Näissä viesteissä jokin sana laittaa mielikuvitukseni liikkeelle ja koru syntyy sitten aika nopeasti.

Tämänkertainen korusetti, rannekoru ja korvakorut, on menossa tällaiseksi ystävä-lahjaksi. Saajan vaatekaapin vakoilun seurauksena valittiin helmiksi makeanvedenhelmet suloisessa hennon persikkaisessa sävyssä. Koruissa on näitä hohtavia ja kiiltäviä kaunokaisia kolmen eri mallisena ja kokoisena, lisänä pari Swarovskin kristallia ja hopeinen ovaali kukkakuviohelmi. Pienistä hopealenkeistä punoin nuo muinaisketjupätkät ja vielä säätöketjun päähän lisäsin minihelmipallerot.


Arvatkaa mitä - en ollut pitkään aikaan juottanut korupiikkejä ja nämä onnistuivat yli odotusten, suloisia mollukoita!
Syksyn tullen aina haluaa kokeilla jotakin uutta, tai uudestaan vanhaa... Pieniä virityksiä on meneillään, tuloillaan :-)

Ai niin, arvatkaas mitä vielä! Minä, jolla ei ole yleensä arpaonnea, voitin täällä (thank you, Ginger!) kauniit korvakorut! Että sellaista lahjontaa.14 comments:

 1. Aivan ihana korusetti♥

  Onnea voitosta:)

  ReplyDelete
 2. Onneksi olkoon korvakoruista,olivatkin melko värikkäät ja kivat!
  Ja sitten tuo lahja :upea.

  ReplyDelete
 3. Kaunista ja herkkää olematta imelää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Sara! Yritän aina haastaa itseni tekemään makeanvedenhelmistä jotakin nuorekasta, ei-liian-klassista-ja-mummomaista ;-)

   Delete
 4. kertakaikkisen kaunis setti :)) ja onnea uusista korviksista :))

  ReplyDelete
 5. Hyvin onnistuit mummot ja tädit ohittamaan, kaunis setti! Mulla korupiikeistä onnistuu edelleen vain noin puolet, golfmailoja sitten loput, nukkekotiin taitaakin tulla yksi golfia harrastava:)

  ReplyDelete
 6. Unelmoijan herkän romanttinen koru!

  ReplyDelete
 7. Juu, taidat kyllä makeanvedenhelmikorutkin; saat niistä(kin) persoonallisia (toisin kuin allekirjoittanut:/). Ja ah noita korupiikkejä, karehdin. Voiskohan vihdoin ruveta unelmoimaan niiden teosta, kun ostin rummuti-rummun Helmetin kirppikseltä. Jaa mutta se toho puuttuu edelleen. :D

  ReplyDelete
 8. Helmet hurmaavat :) Korusetti on oikein kaunis :)

  ReplyDelete
 9. Makeanvedenhelmet on mun lemppareita, tää on siis tosi kaunis koru!

  ReplyDelete