25.8.12

Vanhaa romantiikkaa

- Bead Soup Blog Party 6 / reveal 2, my post here -click  -
- Bead Soup Blog Party 6 / reveal 3, Pretty things -

****************************************************************************


Helmivaihdossa saamani polymeerisaviriipus (Second Surf) ei jättänyt rauhaan. Silti se valikoitui tähän koruun riipukseksi vasta parin muun kokeilun jälkeen.
Tuo vintage-helminauhaketju on tuollaisena valmiina pätkänä ostettu, mutta ei ole mahdoton itsekin toteuttaa. Riipuksen filigraanirengas, vintagea sekin, on korukaverin myynnistä ostettu.

Riipuksen 'lautasessa' on minun silmää miellyttävä punasaven tuntu, siihen sijoitetut siemenet ovat hyvin tumman luumun sävyiset, joten ihan pakko oli sarisilkkiä tähänkin sijoittaa, vaikka olin melkein vannonut itselleni, että ei taas.
Ylempänä riippuva makeanvedenhelmi on määrittelemättömän värinen, lähinnä hyvin tumman ruskean ja violetin välimailta. Lukkona lyhyessä korussa on erittäin napakka magneettilukko.12 comments:

 1. Ihana, tuo ketju on ihmeellinen ja kaunis. Kokonaisuus hipoo huippua!

  ReplyDelete
 2. Samaa mieltä Eilan kanssa. Ihan huikean hieno ketju ja kokonaisuus mielikuvituksellisen kaunis!

  ReplyDelete
 3. kaunis ja uudenlainen - niinkuin sinun korut yleensäkin :))

  ReplyDelete
 4. Eipä oikein muuta voi sanoa kuin, että 3 aiempaa kommenttia ovat samoja joita itsekkin tästä sanoisin:)

  ReplyDelete
 5. Yhdyn edellisiin. :) Hieno tuo helmiketju, kuvasta en saa ihan selvää miten se on tehty.

  ReplyDelete
 6. Mahtava idea yhdistää polymeerisavea, nauhaa, metallia ja helmiä - tulee tosi persoonallinen uusvanha koru!

  ReplyDelete
 7. Brilliant, Margareta! The pearls embraced by metal rings look stunning; powerful. You have created amazing art with Barbara's beautiful red clay pendant! I'm so pleased you have her special art because you have given it the great beauty it deserves!! The purple sari, ornate brass, magnetic clasp and bead all compliment the exquisite chain and focal. This design should be submitted for publication. Amazing!

  ReplyDelete
 8. Nerokas, Margareta!

  Helmet syleilyssä metallirenkaat näyttää upea, voimakas. Olet luonut hämmästyttävän koruja taiteen Barbaran kaunis punainen savi riipus, jossa polttoväli kaulakoru kauneus se ansaitsee!Purple Sari, koristeellinen messinki, magneettinen lukko ja jyvälle kaikki onnitella hieno ketju ja polttovälin. Tätä mallia olisi toimitettava julkaistavaksi. Mahtavaa!

  Rita

  ReplyDelete
 9. Kiitos teille kaikille kommenteista!
  Rita, thank you so much!

  ReplyDelete
 10. Pitkästä aikaa vierailulla...ja voi video, täällä oli niin hirmuinen määrä kaikkea uutta että enpäs tiedä mistä edes aloittaisin...
  Tämä kaulakoru on kertakaikkisen valloittava. Ihan mahtavaa ketjua olet löytänyt ja se sopii niin mahdottoman hyvin tuohon koruun ja sen luonteeseen ! WAU !

  ReplyDelete
 11. Jestas mikä kaunokainen! Ei äkkiä ajattelisin että helmiketju sopisi riipukseen, mutta ovat kerrassaan hyvä pari! Ja silkkinauha piste iin päällä. :)

  ReplyDelete
 12. Wonderful necklace! And the terracotta pendant is just gorgeous!!!

  ReplyDelete