22.9.10

Romanttiselle ruusuja

Olisiko ollut paikallaan etsiä pitsipuseroa kuvausrekvisiitaksi?

Olin aivan ihastunut, kun tämän päivään postista löysin hypisteltäväkseni suloisia ruusuhelmiä! Ne taikoi polymeerisavesta tietenkin Akvamarin-korun Lea ja laittoi minun kirjeeseeni varsinaisen tilaukseni lisäksi, ihana ylläri :-D
Tosin hän ne esitteli jo eilisessä postauksessaan, joten minä täällä tiesin valmiina kahvijaspisten kanssa odottella kirjettä.Kokeilin ensin hopeapillereitä helmien väliin, mutta eipä sopinut lainkaan ja tulin katsoneeksi kesän jäljeltä kupariosasia, joista sitten äkkiä valikoitui ruusuille ja ruskeakirjaville jaspiksille passelia seuraa. Ruusuhelmet saavat tässä loistaa ja hiukan lisäsäihkettä antavat nuo pikkuiset välirondellit kristalleineen. Vaaleanpunaiset rondellihelmet ovat rodokrosiittia.

Niin romanttista, niin romanttista!

Olen nyt jotenkin ihastunut sekä tähän malliin, jossa tuo takaosa korusta on ketjua että myös lukottomaan malliin - ketju on niin pitkä, että tämä koru pujahtaa pään yli oikein mukavasti.

11 comments:

 1. Anonymous22/9/10 18:00

  Voi, kuinka romanttisen hempeä. <3

  ReplyDelete
 2. Kaunista. Yhdyn edelliseen kommenttiin; romanttisen hempeää! ;)

  Itsekin sain paketin tänään ja voi, siitä syntyi minullakin koru, mutten ehdi sitä ihan vielä postaamaan. Ehkä sitten illemmalla ;)

  ReplyDelete
 3. Aivan mahtavaa! Sä teit näistä niin hienon korun, että. Kaunis!

  ReplyDelete
 4. Voi että, sanoin melkein ääneen kun näin nämä kuvat. Kyllä kahvijaspis on kaunista vaaleanpunaiten sävyjen kanssa kanssa. Suloinen riipus.

  ReplyDelete
 5. Kiitos kamut :-) Valitettavasti kahvijaspisten hienostunut kuviointi ei näy kuvissa lainkaan, täytyy yrittää uusia kuvia myöhemmin.

  ReplyDelete
 6. Että joku saa helmet toimimaan! Käsittämätöntä, että vielä äsken nämä ruususet naakottivat tuossa pöydällä hengetönnä. Sitten sä puhalsit ne eloon ihan nappiin valituilla helmillä ja ketjulla. Kokonaisuudesta tuli romanttinen tyylikkäällä tavalla. Tykkään!

  ReplyDelete
 7. Herkkää... Oi.. :)
  Hienostunut yhdistelmä !

  ReplyDelete
 8. Joko nyt valmiina :O Kyllä, oikeaan kotiin ruusut päätyivät ja kokonaisuus on mahtava!!! Niin romanttista, mutta ei yltiöpäisen lällyä vaan tyylikästä ! Ihana koru!

  ReplyDelete
 9. Vastustamaton, tunnen vienon ruusun tuoksun korua katsellessani. Osaat aina valikoida riipuksiin sopivat helmet ja materiaalit.

  ReplyDelete
 10. Ihanan romanttinen koru!

  ReplyDelete