23.9.10

Miten mainio kumppani oletkaan!

Näen, että yrität vetäytyä keskustelusta, huomaan että et haluaisi kuunnella minun tunteitani tai päästää lähellesi. Silti aloitan:
"Kuule, ei tämä etääntyminen johdu sinusta. Minulla on vaan ollut tässä kaikenlaista uutta..."

Kosketan sileää poskeasi ja tunnen, että alat lämmetä ja kerron, miten tärkeä olet minulle, miten paljon sinusta pidän vaikka olenkin hetkellisesti laiminlyönyt sinua. Ja kerron lisää:
"Nämä uudet tuttavuudet veivät hetkeksi kaikki ajatukseni, mutta tiedäthän, että sinä olet se minun turvani ja kallioni, paras kumppani, jota voin kuvitella! Uskothan."

Maltoit kuunnella, hymyilet ja meillä on taas hyvä kaksin.


Savukvartsin seuraan on aina mukava palata, se tuntuu sopivan niin rauhallisiin kuin vähän villimpiinkiin väriyhdistelmiin. Tällä kertaa rannekorussa sitä tasapainoisempaa kaartia; savukvartsipallojen seurana on kahvijaspis-palkkeja, upea hopealukko ja pienet ketjut savukvartsikuutioineen.

9 comments:

 1. Nyt olen hämmentynyt :)
  Tämän saman voi kertoa sille rakkaalle ihmiselle tai kivelle joka on läheinen.
  Helppo uskoa että savukvartsi on se läheinen siulle. Valtavan kaunis koru.

  ReplyDelete
 2. Kyllä savukvartsille mielellään jutteleekin näin, se on niin kaunis kivi. Rannekoru on tyylikäs ja lukko antaa sille arvokkuutta ja vielä syksyn väritkin.

  ReplyDelete
 3. Niin. Savukvartsi on niin rakas, että välillä se vallan unohtuu uusien juttujen takia. :( Ja liian usein se joutuu statistin osaan. Näin ei saisi käydä, vaan kyllä savukvartsinkin pitää antaa vetää pääroolia ja loistaa tähtenä omalla arvoituksellisen vaatimattomalla, mutta kuitenkin juhlavalla tavallaan.

  Kaunis koru ihanasta savukvartsista.

  ReplyDelete
 4. Hei ihanaa, että tykkäätte tekin savukvartsista ; omassa ranteessa se on patinoidun hopean kera, mutta kyllä se mukava on kirkkaanakin versiona.

  ReplyDelete
 5. Minäkin tunnustan tykkääväni savukvartsista :)
  Tämä on todella kaunis koru, tykkään helmien muotojen rytmittelystä.

  ReplyDelete
 6. Kylläpä on kaunis!! Tunnustan hilloavani savukvartseja ;)

  ReplyDelete
 7. Kiitos Ulrika ja Amalia :-)

  ReplyDelete
 8. Anonymous26/9/10 01:04

  On taas ihana rannekoru! Savukvartsi on niin kaunista.

  T. Kipa

  ReplyDelete
 9. Savukvartsia ... slurps! Ihana koru!
  Tein eilen illalla itsekkäästi itselleni savukvartsista kaulakorun kun syksyisin sitä näkyy vähän joka blogissa (sain tartunnan)... ;)

  ReplyDelete