5.7.11

Eläköön romantiikka
Onko romanttisempaa kuin pyyntö korusta, jossa se sydämen ykkönen olisi symbolisesti aina mukana? Minun mielestä ei ole ja siksipä sydämeni rallatti iloisesti tämän korun riipusta valitessa!

Jostakin syystä varastossani on aika monta riipusta juuri lokakuun kuukauden kivistä, opaalista, jota nyt etsiskeltiin. Melkein ihme oli, että löysin niitä monta miehellekin sopivaa vaihtoehtoa, mutta lopulta kaivoin nerikeistä tämän. Ehdoton kiviharvinaisuus, jossa basalttikivessä on turmaliinikiekuroita - tumma ja salaperäinen, taianomaisia kuvioita täynnä. Ja turmaliini on toinen lokakuulle nimetty kivi.

Siispä korussa tyttöystävää edustava turmaliini nyt aivan salaa tietämättömiltä katsojilta on aina siliteltävänä, ihana ajatus.

Muu koru on mustavoittoinen, onyksia, muutamassa valkeita raitoja ja hopeaakin hillitysti mukana. Jos kerron että isoimmat helmet ovat noin puolitoista kertaa kaksi senttiä, niin saatte ehkä oikean mielikuvan korun muhkeudesta.

9 comments:

 1. Mistä sinulla riittää näitä upeita kiviä, helittyvä tarina korulla. Jokin kalikka voisi kolahtaa tämän talon kaksilahkeiseenkin ;D

  ReplyDelete
 2. Hieno koru, ja kiva ajatus taas korun taustalla :)

  ReplyDelete
 3. Valtavan kaunis tuo riipuskivi!

  ReplyDelete
 4. Voi, kuinka romanttinen salaisuus korulla, riipus on ihastuttava väreiltään ja muodoltaan.

  ReplyDelete
 5. Sydän rallattaa, koru rallattaa, kuva ralaattaa, mikäs sen somempaa. Ihanaa! :)

  Luulin jo sekoilevani, kun kuvia klikatessa (pakko tietenkin klikata joka kuvaa) tuli se ihana biisi, jota olin juuri itse katsellut ja kuunnellut. Hauska yhteensattuma taas. :D

  ReplyDelete
 6. Kiitos kaikki romantikot ;-D

  Kiva, Suntsa, kun löysit biisin, vaikka yritin sen piilottaa :-D

  ReplyDelete
 7. Heh, tuli kans klikattua biisi esiin vaikka olit yrittänyt piilottaa =) Kaunis on koja ja ajatus sen takana ihan huippu!

  ReplyDelete
 8. No onpas komea riipuskivi..kruunaa kauniin korun <3

  ReplyDelete
 9. Kiitos Amalia ja Mona!

  ReplyDelete