20.4.12

Aika kuluu

Joo. Jollakulla voi mennä päiväkausia ihan joutavaan nykerrykseen. Siis jollakulla allekirjoittaneella.

Ajattelin nimittäin kokeilla massa-jämillä jotain kivaa, kiekuroita tai jotain hienoo ;-D 'Ei menny niinku Othelilla', joka on yksi polymeerimassojen mestareista.
Lopulta sain kaiken ähellyksen jälkeen aikaan siedettävän mosaiikki-pötkön ja pari kirjavaa linnunmunaa aikaiseksi. Kyllä niissä jämissäni oli enemmän värejä, mutta halusin pidättäytyä näissä hillitymmissä kuoseissa. Valkeaa oli jo alun alkaenkin tarpeisiini liian vähän.

Tuossa yllä ne munat ja pari kiekkoa - te ette usko, mutta niissäkin on aika monta työvaihetta, vaikka ovat yksinkertaisia. Toinen muna näyttää ihan hassun pullistuneelta, mutta se on vain kuvaharha, aika sievänmuotoinen se on!
Ja tuossa alla on pötkylä, josta piti tulla perhosen kotelo ;-D No joo. Värit on huikeen nätit harmaat ja harmaanlilahtavat mustan ja valkean keralla.


Kokeilin parista pallosta korvakorut ja ne ovat jälleen mukavan keveät. Hopealisät lieventää karua väritystä.

No, oman mielenrauhan takia piti jotakin tehdä myös sileistä ja kauniisti valmistetuista osasista. Korvakorut nyt alkuun. Onyks-putkihelmi ja koukut näissäkin mustaa niobiumia, kauniit lehdet on pitkään säästelty, onneksi niitä on vielä muutama.

24 comments:

 1. ihania massajuttuja :) varsinkin noista korviksista tykkään. ja tosi kauniit lehtikorvikset

  ReplyDelete
 2. Kauniita, tykkään linnunmunista!

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania:). Loppuu aika kaiken ihanan opetteluun:)

  ReplyDelete
 4. Jokainen tekee omasta mielestään epäonnistuneita kokeiluja, allekirjoittanutkin, mutta omasta mielestäni tuo sinun toisen kuvan helmessä on mahtava värisävy <3

  ReplyDelete
 5. Sait kuitenkin hienoja aikaan! Ihanat korvikset!

  ReplyDelete
 6. Harjaantumattomaan silmään hyvin onnistuneita kokeiluja! Alkaa nyt tulla sellainen fiilis, että pitääkö sitä nyt sitten itsekin kohta kokeilla...? Ehkä kuitenkin vuoden päästä. Hoitaa nyt nämä keskeneräiset loppuun :)

  ReplyDelete
 7. Tykkään kovasti noista pallokorviksista, niobium sopii tosi hyvin pariksi!

  ReplyDelete
 8. Kaunokaisia mun silmiin :)

  ReplyDelete
 9. Oli valkeaa liian vähän tai ei niin mun mielestä kokeilut näyttää hienoilta:-)

  ReplyDelete
 10. Todella kauniit mielestäni nuo munat ja pallokorvikset! (: Kateeksi käy, kun itsellä ei ole ollenkaan tätä muovailun taitoa.. - Nanti

  ReplyDelete
 11. Ihaneit kokeiluja ja kivoja molemmat korvikset.

  ReplyDelete
 12. Minusta niin onnistunutta nykertelyä. Tosi hienoja nuo massahelmet, ihania vivahteita. Joskus minulla käy niin että, suunnitelee jotain ihan muuta ja sitten tuleekin toisenlaista "suunnittelematonta" mutta kaunista.... äsh olipas vaikeasti sanottu :D

  ReplyDelete
 13. upeita värejä massajutuissa !!!

  ReplyDelete
 14. Itse en ole vielä tätä massatekniikkaa kokeillut, muiden luomuksia kyllä ihaillut senkin edestä. :)Korvakorut on molemmat hienoja! Tuossa massassa kyllä viehättäisi erityisesti sen keveys.

  ReplyDelete
 15. Ihanaa, polymeeriä! Tosi söpösiä nuo munat, kivoja muutkin. Ja hei: ekat massat sain eteeni viime syksynä, joten "mestariksi" ei hirmuista harjoittelua tarvita... Uteliaisuus ehkä tappoi kissan, mutta koruilijan se pitää hengissä.

  ReplyDelete
 16. Ihanat massatyöt Sinullakin!

  ReplyDelete
 17. Oi mitä oletkaan "nykertänyt". :D Mun silmääni kyllä taas tuo on taidetta. Lemppariväritystä vielä. Edellenkin massat(kin) vain haaveena, kun aika ei tunnu riittävän nyt mihinkään. :(

  Molemmat korvikset ihania.

  ReplyDelete
 18. Sun taiteilujasi on niin kiva seurata, kun osaat pitäytyä hillityissä väreissä, kuten itse sanoit.
  Itse kun räiskin noilla väreillä usein enemmän kuin tarpeeksi, on aina kiva katsella sun koruja,niin harmonisia ja kauniita. Niin kuin nämäkin taas.

  ReplyDelete
 19. Minä täällä huokailin kauniita massahelmiä ja kuolasin niiden värejä. Lehdykäiskorvikset on hienot myös. Mullakin on muistaakseni noita lehtiä vielä jäljellä.

  ReplyDelete
 20. Hyvä, Mags! Ihania aarteita! Nyt on pikkusormen mukana lähtenyt nimetönkin, anna mennä! :-D

  ReplyDelete
 21. KIITOS kaikille viitseliäille kommentoijille!
  Sanonpa vaan, että käykää katselemassa oikeiden tekijöiden taiteilemia helmiä, eli Akvamarin, Othel, monta monta muuta... !

  ReplyDelete
 22. Kauniita ja kauniin värisiä kuvioita, varsinkin tuossa perhosjutussa.

  ReplyDelete
 23. Hyvinhän sä väkersit. Minusta se toinen kuva jossa kerroit että se perhonen, minulle tule mieleen "Hymyilevä kaskelotti". Siinä on valkoiset hampaat ja silmäkin oikeassa paikassa. T:) Koralli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana huomio, kaskelotti :-)

   Delete