23.4.12

Aina sunnuntai

Sunnuntaisen auringon, lintujen sirkutusten, romanttisten elokuvien ja yllättävien hääuutisten ja ties minkä syyksi lasken tämän romantiikan aallon!!
Mietin eilen, miltä tuntuikaan olla noin 21 (siis hurjan paljon nuorempi kuin nyt), en niinkään sitä, miltä tuntuu olla rypytön ja norjavartaloinen, vaan sitä, miltä se tuntui sisällä; kuplivaa iloa ja odotusta minkä vain tapahtua! Kahdenkeskisiä hetkiä, kauniita sanoja, syviä katseita, helliä kosketuksia, kihelmöintiä, heittäytymistä... sunnuntai-fiiliksiä joka päivä...
Missä nyt löytyisi se 'meet-cute', romanttinen ihastus ensi silmäyksellä?

Kaulakorussa on tuota aiemminkin käyttämääni pronssinsävyistä 'pitsikuvio'-ketjua palasina, Swarovskin täydellisiä creamrose-helmiä (21 kpl ja yksi pari ilman väliketjua) sekä ihana lehtikuvioitu käsintehty pronssihelmi kuvaamassa uutta kasvua, kevättä, nuoruutta. Helmen on tehnyt LeAnn Weih, jolta aiemminkin olen metalliosasia tilannut. Swarovskin helmet ja ketjupalat on linkitetty vintaj-langalla ja korussa ei ole lukkoa (eihän rakkauttakaan tarvisi 'avata-sulkea'), koru on reilun mittainen, kaulakuva on vain viitteellinen.27 comments:

 1. Voi upeutta!! Tuo helmi on kyllä niin piste ii:n päällä, ettei tosikaan ja helmissä on ihana odotuksen hohde <3

  ReplyDelete
 2. Tuo helmi on tosi kaunis, samoin kuin koko koru. Onneksi minä olen myös yli-ikäinen ja sitä paitsi minulla on rautainen itsekuri, mitä korujen ostamiseen tulee...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)
   Yli-ikäinen? Hih, koru on juurikin sen mittainen, että sopii kaikenikäisille ;-D

   Delete
 3. Voi ihanuus. Oikeasti vanheneminen on kaunis asia, en missään nimessä haluaisi olla enää 21 vee. Niitä aikoja on kuitenkin kiva muistella :D Koru on minusta ajaton ja valloittava. Tuo yksittäinen helmi sopii tunnelmaan vallan mainiosti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Niina; juu, muisteleminen riittää, nykypäivä on aivan mukavaa :-)

   Delete
 4. Mahtavan upea koru kerrassaan!
  En haluaisi olla enää 21v., koska silloin oli kaikki vielä niin "haussa". Toki nuoruus on ihanan spontaania aikaa, mutta nykyolotilani on ihan ok eli tää rauhoittuminen ja yllätyksettömyys sopii mulle. Tokihan näitä yllätyksiä elämässä tulee vääjäämättä ja on tullutkin,negatiivisessa mielessä, mutta perustasainen oleilu riittäisi.
  Voisin kyllä kuvitella pitäväni koruasi esim. juhlapäivinä, vaikkapa tyttäreni konfirmaatiopäivänä tuleva heinäkuun päivänä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Eila!
   -Juu, ei paluuta menneeseen, kiitos, mukavia muisteluksia toki.
   -Minusta näissä vintaj- ja pronssinsävyissä on se mukavuus, että eivät ole liian juhlavia, käyvät siis jokapäiväänkin!

   Delete
 5. Tämä on niin romanttinen koru, kaunis ja romanttinen.
  Kesän kynnyksellä tulee aina sellainen olo että tekisi niin mieli naisellistua vähäsen.
  Punaiset korkokengät toisivat sitä naisellisuutta :)

  ReplyDelete
 6. Kaunis, juhlava, tyylikäs ja kaikenkaikkiaan ihastuttava:-)

  ReplyDelete
 7. tämä koru on kevyt ja kaunis kuin keväinen päivä :) täällä aurinko paistaa ihanaisesti, oli mukava pyöräillä töistä kun ei tarvinnu edes hanskoja käteen laittaa. ja samaa mieltä edellisten kanssa, en haikaile takaisin kakskymppiseksi, mutta nämä krempat voisin kyllä luovuttaa pois ;) no, onneksi pyöräily sujuu suht. keveästi

  ReplyDelete
 8. Jälleen kaunis koru, kuten korusi aina ovat.

  ReplyDelete
 9. Niin kaunis, valkoinen sopii upeasti ruskeaan ja tuo pronssihelmi kruunaa korun. Ja hei, minä voisin kyllä olla mieluusti 21 v. vielä, (no jonkin aikaa ainakin) vanhin olis vauva, toinen vasta parin vuoden päästä tulossa... ihanaa aikaa.

  ReplyDelete
 10. Kaunis ja tyylikäs koru. Lehtikuvioinen helmi on kuin piste iin päällä, upea!
  Oih, 21 v. muuttanut juuri omilleen, opiskelija, sinkku, huomata että omat siivet kantaa... Nyt 21 vuotta myöhemmin ;) elämä on erilaista ja hyvää. Kaikelle on aikansa.

  ReplyDelete
 11. Kiitos lukuisista kommenteista :-D

  -Ja aivan, elämä on joka ajallaan erilaista, erilaisia hyviä tai vähemmän miellyttäviä asioita mahtuu jokaiseen ikäkauteen - kunpa osaisi elää hetkessä, niin että pomisi muistiin ja muistoihin niitä hyvän olon kokemuksia, joita sitten ammentaa tarvittaessa.

  ReplyDelete
 12. Kävin pitkästä aikaa haukkomassa täällä henkeäni...
  Voi vihtori mitä koruja oot tehny. Selailin useamman läpi ja kyl tarttee sanoa, että paljosta oon jääny paitsi. No onneksi näitä voi katsella ja ihailla näin jälkikäteenkin :-)
  Tämäkin koru on aivan ihastuttava ja voi noita sun korulauseitas...

  ReplyDelete
 13. Romanttisen kaunis koru, romanttisia kevätajatuksia sinulla! Iloa keväiseen päivääsi!

  ReplyDelete
 14. Romanttinen kaunokainen. Mitä tuohon ikään tulee niin ollappa 21v täll yli nelikymppisen elämänkokemuksella ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)
   Just joo, tämä elämänkokemus saattais tehdä 'hiukan' kyyniseksi ja jäis moni nyt naurattava kokemus elämättä ;-D

   Delete
 15. Todella kaunis! Tulee mieleen sellainen maitolaituri-rakkaus.. Kesäyö, aamukaste.. Kevyt vaalea kesämekko ja tämä koru. Ensisuudelma.. Romanttista. (:
  - Nanti

  ReplyDelete
 16. Iiihana! Ehkä se on tämä kevät.. rakkauden aikaa. ;)

  ReplyDelete
 17. Romanttinen, sievä, tyylikäs; kaikkea yhtä aikaa. Olen himoinnut jo kauan tuota ketjuakin. Mistä ihmeestä aina löydät noita ihania värkkejä...

  ReplyDelete
 18. voi kuinka ihana.. kuin rakkaus itse..

  ReplyDelete
 19. Hieno yhdistelmä vintaj-lankaa ja makeanveden helmiä. Tykkään kovasti :)

  Mukavaa viikonvaihdetta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Kati, Swarovskin helmiä tosin... :-)

   Delete