5.5.13

Korukoplassa

Olihan meitä sittenkin muutama hupsu tyttö tai täti taas tarttumassa Korukoplan haasteeseen ;-)
Tällä kertaa toistetaan kahden vuoden takaista teemaa ja tehdään yhdessä korut kaikille viidelle mukaan lähteneelle koruilijalle.

Jokainen teki alkajaisiksi riipuksen, jota sitten lähetetään ringissä osallistujalta toiselle, kunnes jokainen on jatkanut jokaista korua ja valmiit korut lähetetään jälleen riipusten tekijöille.

Valmista on varmaankin joskus kesäkuussa, ehkä niitä kurkistuskuviakin tulee.

Minä halusin riipukseeni lempeän ja ihanaisen kesäsateen, jossa on miellyttävääkin kastua, hengittää huumaavia tuoksuja ja kietoutua sinertävään usvaan.

"Kesäsade"

Riipuksessa on erisävyisiä metalleja, gunmetal-lankaa, pronssinsävyriipuslinkki, patinoitua hopeaa lenkkeinä; ison kukkakuvioisen keramiikkahelmen sävyt toistuvat vaaleansinisessä kalsedonissa ja turkoosinsinisessä apatiitissa. Pituutta riipukselle kertyi noin 8 senttiä.

12 comments:

 1. Ihanat värit riipuksessasi, ja kepeän kesäsateen tunnelma. Mä niin nautin kevyestä, virkistävästä kesäsateesta, ja varsinkin tuoksusta sateen jälkeen.

  ReplyDelete
 2. Kaunis! Itse asiassa niin kaunis, että ihmettelen, mitä muuta kuin ketjun tai nauhan siihen enää voi lisätä. Yllättäkää minut iloisesti!

  ReplyDelete
 3. samaa mietin, haastetta on meille piiriläisille ihan joka riipuksen kaulanauhan rakentamisessa. oi kun olisivat jo valmiit :D

  ReplyDelete
 4. Kaunis on tämäkin:-)

  ReplyDelete
 5. Kaunis kuin mikä ja niin `valmis´, että haastetta riittää jatkajilla. Todella jännää ja ihanaa nähdä, millainen koru tästä syntyy.

  ReplyDelete
 6. Huiman kaunis tämäkin riipus! Kyllä on kauniit kivet:)

  ReplyDelete
 7. Kaunista :) kesäsade kuulostaa jo melkein hyvälle, kun muistoissa vielä talven viimat.

  ReplyDelete
 8. Hei.
  Eilen oli aikamoinen lentopäivä. Onneksi ehdin kotiin ajoissa, en ole paljon myöhästynyt klo 18.00. Olisis pitänyt laitta ajastettuna sen, noh kerkisin kuitenkin. Olet aikamoisen riipuksen väsännyt, kaunis, kaunis toi keramiikkahelmi. Odotan innolla kun sun riipus pääse mun luokse. T:) Koralli

  ReplyDelete
 9. Oi, miten ihana riipus, minkähänlainen koru siitä oikein tuleekin:) Nuo apatiitit on niin kauniin värisiä ja kaikki sopii niin hienosti toisiinsa.

  ReplyDelete
 10. Voi ihan kuulla sateen ropinan korvissani. Kesäsateissa on ihan oma viehätyksensä, niinkuin tässä riipuksessakin.

  ReplyDelete
 11. kaunista kesäsadetta! :) Mukava seurata korujenne matkaa <3

  ReplyDelete
 12. Rakastan korujasi. Rakastan sitä miten kerrot niiden syntyneen, sen inspiraation joka luo alun kaikelle kauniille :)

  ReplyDelete