27.5.13

Pim! Olet herätetty!

Kulki Luontoäiti koko viime viikon taikasauvoineen kertomassa metsän ja kedon kukille sekä puutarhojen istutuksille. Tämä tapahtui todella nopeasti tänä keväänä, vai luulenko vain? Jotenkin minusta tuntuu, että kukkiminen on aikaisemmassa kuin viime vuonna.
Luettelen nyt vaan muutamia havaintojani: lemmikki, puna-ailakki, metsäkurjenpolvi, ensimmäiset kielot!, tietenkin tuomi, puutarhoissa omena- ja kirsikkapuut täynnänsä valkeita kukkasia ja jo syreenikin availee terttusiaan. Pyöräillessä ehtii aistia kaikki tuoksutkin täysillä, mutta kun välillä täytyy hengittää suun kautta, niin niitä lentäviä ötököitä en välittäisi niellä... Onneksi on paljon, paljon lintusia nappaamassa varmaan suuren osan hyönteisiä poikastensa ravinnoksi :-)
Mistä muuten tulikin mieleeni, että siinä kertomassani linnunpesässä työntyykin tätä nykyä kolme ahnasta avonaista nokkaa emon ruokittaviksi! Hellyttävä ja ihmeellinen näky, jota valitettavasti en ilkeä jäädä kohdalle tuijottelemaan, koska kyse on rivariasunnon ulko-ovesta ja ikkunoitakin on tien suuntaan pari.

***

Ettei tule aivan kuvatonta postausta, laitan vilauksen keskeneräisestä korusta, se odottelee tilaajan tuomiota lopullisen asun suhteen. Keramiikkamökkeröinen, vihreää fluoriittia, kaunis lamppuhelmi ym.

"Katveessa päärynäpuun"
10 comments:

 1. Oi miten kaunis, ihanat sävyt:-)

  ReplyDelete
 2. Kaunis koru ja kauniit väritkin, sopivat yhteen mielestäni:)

  ReplyDelete
 3. Moi,
  Kaunis koru ja kaikki helmet.
  Huomasin muuten sama, siis meidän pihasyreenit ihan täydessä kukinassa.
  T:) Koralli

  ReplyDelete
 4. Kaunis koru kauniissa väreissä! Täydellinen, etten sanoisi :)

  ReplyDelete
 5. Vau, ihan kesä tulee mieleen tuosta :) Ja ihana tuo mökki.

  ReplyDelete
 6. Awww, nyt on kyllä suloisuuden huippu. <3 Ihanan romanttinen ja sommittelultaan pettämätöntä Magsia. :)

  Tätä samaa kesän äkkiheräämistä olemme täällä lännessäkin ihmetelleet. Todellakin nyt kävi niin, että ensin oli talvi, sitten tuli kesä. Kevät jäi välistä. Aivan kuin taikasauvaa olisi heilautettu.

  ReplyDelete
 7. Voi kuinka kaunis koru, jossa tapahtuu paljon mutta silti kaikki niin sopusoinnussa.

  ReplyDelete
 8. Hurmaava... ihana mökki. Kaikki palaset niin kohdallaan.

  ReplyDelete